sosen napisał(a):Jak widać po przygotowaniu ludzi, to chyba w kimś ciągle siedzi nieodpowiedzialny dzieciak. Długo nie bawię się w ASG ale już swoje zdążyłem usłyszeć od paru teamów o zespole yammnicka, jego terminatorach i nie były to ciepłe słowa.
ps. A młody to ja już tylko duchem jestem
Fenrir napisał(a):sosen napisał(a):Jak widać po przygotowaniu ludzi, to chyba w kimś ciągle siedzi nieodpowiedzialny dzieciak. Długo nie bawię się w ASG ale już swoje zdążyłem usłyszeć od paru teamów o zespole yammnicka, jego terminatorach i nie były to ciepłe słowa.
Mówisz o 6th - zespole, który gra od 6-7 lat, praktycznie w tym samym składzie. Głównie na milsimach. Ćwiczy regularnie co tydzień we własnym gronie oraz z najdłużej grającymi graczami.
I ma opinię najuczciwszego teamu na Mazowszu. Oraz najbardziej doświadczonego i skutecznego. Opinię wypracowaną przez lata i nie podważoną do tej pory w żadnej udokumentowanej okoliczności.
goren napisał(a):Fenrir napisał(a):sosen napisał(a):Jak widać po przygotowaniu ludzi, to chyba w kimś ciągle siedzi nieodpowiedzialny dzieciak. Długo nie bawię się w ASG ale już swoje zdążyłem usłyszeć od paru teamów o zespole yammnicka, jego terminatorach i nie były to ciepłe słowa.
Mówisz o 6th - zespole, który gra od 6-7 lat, praktycznie w tym samym składzie. Głównie na milsimach. Ćwiczy regularnie co tydzień we własnym gronie oraz z najdłużej grającymi graczami.
I ma opinię najuczciwszego teamu na Mazowszu. Oraz najbardziej doświadczonego i skutecznego. Opinię wypracowaną przez lata i nie podważoną do tej pory w żadnej udokumentowanej okoliczności.
Fenrir, przecież powszechnie wiadomo, że 6th to najbardziej nieodpowiedzialne dzieciaki i najgorsi terminatorzy w całym mazowieckim środowisku. Tuż za nimi są Blackwaters i CLST
Wokash napisał(a):Ale to nada nie rozwiązuje problemu flejma po imprezie...
Maciuś napisał(a):Poranną parówe zaliczyłem, ale wieczornej już nie.
Swierzy napisał(a):Maciuś napisał(a):Poranną parówe zaliczyłem, ale wieczornej już nie.
No nie wiem czy jest sie czym chwalic
Wokash napisał(a):Podziwiam ludzi grających z wyłączonym FF...
Bernard zachęcam do wpisania się na listę użytkowników Bana WW.
Tu masz zasady:
viewtopic.php?f=11&t=1432&p=21938#p21938
grabson napisał(a):Ja nie jestem Hamburgerem! Jestem Polakiem
!
sosen napisał(a):Jak widać po przygotowaniu ludzi, to chyba w kimś ciągle siedzi nieodpowiedzialny dzieciak. Długo nie bawię się w ASG ale już swoje zdążyłem usłyszeć od paru teamów o zespole yammnicka, jego terminatorach i nie były to ciepłe słowa.
FlyingCat napisał(a):Foty od Pani fotograf z CoD dzisiaj dotrą do mnie, więc niedługo będą dostępne w sieci
Schwarz napisał(a):Skandal! Żadnego zdjęcia mojego lans rovera![]()
Dzięki za fotki!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość