Zawadek napisał(a): I ta replika raczej nie miała 250 fpsów tylko dużo więcej...
to też bym się zaczął zastanawiać czy dostałem czy też nie, tym bardziej że przy nawale ogniowej można było nie usłyszeć kulki trafiającej w jakiś element oporządzenia. Więc powiem że twoje okrzyki mogły wprowadzić troszkę zamieszania."zgiń wreszcie" czy "no dostałeś?"
Schwarz napisał(a):Zawadek napisał(a): I ta replika raczej nie miała 250 fpsów tylko dużo więcej...
Replika z wieżyczki na twoją prośbę została schronowana przez Morona i miała dokładnie taką moc, jaką deklarował właściciel. Nawet nie raczyłeś się zainteresować wynikiem.
Ocenę takiego zachowania zostawiam wam.
Kedaar napisał(a):a) jeśli pojazd został unieruchomiony ( zniszczony lub zabity kierowca ), każdy trup lub ranny ma jak najszybciej oddalić się od pojazdu na 20 m
Trafienie pojazdu eliminuje go oraz jego uzbrojenie. Żyjąca część desantu musi pojazd opuścić.
Victor napisał(a):Ale wystarczyłby jeden strzał z takiej repliki z dziesięciu metrów, a nie trzy. Zawsze dwie krwawe kropy mniej.
Aur napisał(a):(...) jak byśmy nie musieli pogadać.
Daffi napisał(a):![]()
![]()
Aur napisał(a):"]
BTW, zdjął bym więcej jak byśmy nie musieli pogadać.
MAJKELL napisał(a):dzięki za imprezę.. byłem pierwszy raz i się zajebiście wkręciłem ..![]()
dzięki za opiekę teamowi FAB i BOFH ...
na pewno powrócę .. - już nie mogę się doczekać....
dexter napisał(a):Proponuje uwzględnić w następnych scenariuszach
FlyingCat napisał(a): Niejednokrotnie byłem w bardzo niekorzystnej stacji gdy dostawałem rozpaczliwe meldunki o ciężkich stratach na zachodnim przedpolu i prośby o wsparcie lub drugi rzut szturmujących.
Jedyne zastrzeżenia mam do inteligentnego inaczej, zakutego w chełm łba co to siedząc w samochodzie ze świni z odległści 1,5 metra strzelał w wieżę...
Schwarz napisał(a):A jakie miały być meldunki po desancie na otwartym polu wprost na umocnione pozycje? Kto zwrócił uwagę na mapę, określającą pole gry i dającą możliwość podejścia pod mały fort od tyłu? Nie mówcie o przewadze liczebnej proszę... Ilu ludzi było potrzebnych do zdjęcia Sawina?
Aur napisał(a):Ja myślę, że podstawowy problem to były morale po stronie rosyjskiej. Na pewnym etapie, zwłaszcza po śmierci generała ludzie przestali wierzyć w zwycięstwo. BTW Ile osób wzięło udział w ostatecznym ataku na bazę rosyjską?
4 nie doszło do bazyTo ilu się przedarło pod same mury?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość