Głosujcie proszę ba Nadarzyn 1
"baaardzo dawno tam nie byłem i się stęskniłem
Moderator: Pi White
anek napisał(a):sabstytuttylko 8mke pali Twój mało . Moj 15
i jakos mi to lata
Jachos napisał(a):Podziękowanie dla tych którzy się stawili. Chuje tym, którzy głosowali i nie przyjechali i nic o tym nikomu nie powiedzieli...
Watek 07.07Jachos napisał(a):Szkoda słów...
Edit:
Właśnie od takiego rozumowania dużo ludzi ucieka z Warriora. Czy jeśli głosujecie w wyborach na jakąś partie a wygra jej oponent to chodzicie na jej wiece? Jak część waszych znajomych chce jechać, dajmy na to morze, a wy nie umiecie pływać to oczywiście jedziecie? To bzdura. jakaś. Zawsze będzie tak, że jeden ma bliżej na jedną miejscówkę a drugi na inną. Jak ktoś nie chce jechać to i tak nie pojedzie. Dobrze, że ludzie o tym mówią bo inaczej z ankiet może wynikać hiperfrekwencja a jedziesz i jest 8 osób.
Maciuś napisał(a):Jachos napisał(a):Podziękowanie dla tych którzy się stawili. Chuje tym, którzy głosowali i nie przyjechali i nic o tym nikomu nie powiedzieli...
Watek 07.07Jachos napisał(a):Dobrze, że ludzie o tym mówią (że nie przyjadą jednak) bo inaczej z ankiet może wynikać hiperfrekwencja a jedziesz i jest 8 osób.
Powrót do Gry otwarte - Sobota
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość