niby były jakieś drobne kwasy, ale ja jako ukryty org żadnych nie widziałem także również na plus.
Wokash napisał(a):Do zapamiętania była scena jak zdybaliśmy amerykański desant i zaczęliśmy go gonić w kierunku naszych pozycji... amerykanie zostali ładnie wybici...
Byku napisał(a):Kto wpadł na pomysł wsadzenia wszystkich ufoli do SKOTa i oddania go stronie US?. Przyznam się, że tego ruchu nie rozumiem. Proszę o wyjaśnienie sytuacji.
pablito napisał(a):no to prawda scena do zapamiętania i ubawiliśmy się dobrze[...] jakie było nasz zdziwienie jak wybiegliśmy z dymu wprost na otwarty teren na wale na wprost fortu gdzie szczęśliwa obrona wycięła nas kompletnie
okazało się, że coś źle wyliczyliśmy i za blisko dymy poleciały hehe
Volf napisał(a):Cześć
Ja też miałem zabawny epizod.
Po rozbiciu gazika z RS-ami na głównej drodze i rostrzelaniu kolejnej trójki tym razem "wesołków", którzy zbagatelizowali obecność wroga "podpiąłem " sie pod RS-trupa wracającego główna drogą do bazy.
I tak sobie szliśmy obok siebie.Po chwili od bazy RS-ów doszedł do nas RS którego "poprosiłem" żeby jednak zawrócił do swojej bazy. Szliśmy już teraz w trójkę. Oni na respa , ja ze swoją misją.
Wejść z nimi do ich bazy czy nie ?...zastanawiałem się ,ale wybrałem wariant ostrzelania ich z drogi. Kiedy rozstawałem się ze swoimi towarzyszami broni ( schodzili z nasypu) puściłem długą serię do
zdezorientowanych RS-ów .Miałem niezły ubaw. Panowie...więcej tupetu a można na prawdę zrobić parę fajnych akcji .
Dziękuję organizatorom za pomysł i rekwizyty a chłopakom za walkę.
Volf napisał(a):Cześć
I tak sobie szliśmy obok siebie.Po chwili od bazy RS-ów doszedł do nas RS którego "poprosiłem" żeby jednak zawrócił do swojej bazy. Szliśmy już teraz w trójkę. Oni na respa , ja ze swoją misją.
Schwarz napisał(a):Jeszcze raz dziękuję, widzimy się następnym razem w Woli na imprezie z okazji chrzcin BWP'a
Schwarz napisał(a):Dobra, dotarłem do domu, więc kilka słów podsumowania.
Na początku się powtórzę i jeszcze raz wam wszystkim serdecznie podziękuję!![]()
Olbrzymie podziękowania dla 2nd CEB za pomoc przy budowie umocnień i przeprowadzeniu imprezy. Równie wielkie podziękowania dla Fatahów za odegranie UFO - byliście fenomenalni!
Impreza miała obsuwę ze względu na wypadek na trasie - sporo osób do mnie dzwoniło z prośbą o zaczekanie na nich, więc postanowiłem, że nie będziemy świniaki i na kolegów zaczekamy.
Jedna uwaga ode mnie jako organizatora - zgłaszanie kwasów w formie "tamten termosił, ale nie powiem który bo nie rozpoznam teraz" będzie przeze mnie całkowicie ignorowane. Nieporozumienia z gry zostały wyjaśnione bądź w jej trakcie - chłopaki sobie łapy uścisneli - bądź na podsumowaniu zgłoszono zastrzeżenia i zostały przy wszystkich poruszone.
Jeszcze raz dziękuję, widzimy się następnym razem w Woli na imprezie z okazji chrzcin BWP'a
Meska napisał(a):Super gra cudownie sie ubawiłem. Ufoki genialnie zrealizowane. Jestem pewien że musza pochodzić z planety o mniejszym ciązeniu bo jeden z nich był wyjątkowo nie dostowany do naszego ciązenia 1G i noszy.
Panowie organizatorzy w ładownicy przemyciłem rurke robiącą za magazynek do markera. Jezeli jest to bardzo cenny przedmiot moge wysłać pocztą o adres poprosze na priv.
Pozrawiam
Wokash napisał(a):Kuźwa Panowie... to może jakoś w tygodniu nie wiem może najbliższy czwartek...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości