Marek napisał(a):Jak się dowiedziałem wszyscy moi znajomi zamierzają się bawić w rosjan.
Mazur napisał(a):Szczyt lenistwa. Daj znać jak będziesz jechał na strzelanie wpadne wcześniej wytre nosek i buciki ząwiąże.
Kamil napisał(a):Skąd wytrzasnąłeś takich fajnych znajomych?
Marek napisał(a):Chyba jednak łatwiej będzie poszukać ludzi, którzy odgrywają brytoli albo germanów -_-"
Wokash napisał(a):Zawsze lepiej mieć pasujące towarzystwo niż replikę... ale jakby co serdecznie zapraszamy poznasz herbatkę i herbatniki w wersji HARD...
Swierzy napisał(a):Wokash napisał(a):Zawsze lepiej mieć pasujące towarzystwo niż replikę... ale jakby co serdecznie zapraszamy poznasz herbatkę i herbatniki w wersji HARD... ;)
Gumowe herbatniki z gazem pieprzowym? :O
Wokash napisał(a):Zawsze lepiej mieć pasujące towarzystwo niż replikę... ale jakby co serdecznie zapraszamy poznasz herbatkę i herbatniki w wersji HARD...
Marek napisał(a):Co to to nie! Znajomi fajni, owszem. Ale z kałaszem biegać nie będę!
Co do herbatki chętnie bym skorzystał, gdyż miałem nadzieję na zabawę w SAS. A tu mi taka świnia, wszyscy z kałaszami...
Marek napisał(a):Co do herbatki chętnie bym skorzystał, gdyż miałem nadzieję na zabawę w SAS. A tu mi taka świnia, wszyscy z kałaszami...
Wokash napisał(a):No to odtwarzanie SAS zwłaszcza w opcji zielonej to najtańszy sport po słońcem. Jeansy, Adidasy, ciemna kurtka i wełniana czapka... czy co tam kto ma. Dobrze wyglądać ja zarośnięty obdartus
GunMan napisał(a):Gruzini też mają G36, nawet H&K miał za to oberwać po uszach od Merkel...
Mazur napisał(a):[...] miałbyś bagnet w czaszce. A to wielce utrudnia funkcjonowanie.
!Blob! napisał(a):Marek napisał(a):Każdy kiedyś zaczynał od "przysłowiowego" polskiego munduru i M4, nie trzeba od razu bawić się w stylizacje na konkretne jednostki. ;>
Devil napisał(a):A już po kilku latach zaczynasz się czołgać... Co prawda po śniegu, ale zawsze... Prawda Kamilu?Na szkoleniu prowadzonym przez kogo to już nawet nie wspomnę przez litość...
Kamil napisał(a):Trzeba zadzwonić do Cezara i zapytać czy nam nie zrobi jeszcze jednego "szkolenia". Zapomniało się już tego i owego...
ZibiD napisał(a):Kamil napisał(a):Trzeba zadzwonić do Cezara i zapytać czy nam nie zrobi jeszcze jednego "szkolenia". Zapomniało się już tego i owego...
Mówicie o tym szkoleniu w akademiku?
Hmmm... może i ja bym się poczołgał?
yamnick napisał(a):Koledzy rusofile mogliby się z gruzinem ni chcieć bawić, albo bawić się w "polowanie na mu... pardon gruzina"
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości