Sorry za podwójny post.
Ale Co do Klanu to postanowiłem takowy stworzyć albo chociaż coś ruszyć w tym kierunku.
Założenie klanu to 2500 golda. czyli około 43zł.
Wystarczy żeby znalazły się na start 4 chętne osoby wtedy schodzimy do kwoty 10zł za osobę (mniej więcej) Wydaje mi się iż jest to suma akceptowalna dla wszystkich.
Na zgłoszenia od chętnych czekam przez tydzień mam nadzieje, że do tego czasu znajdzie się czwórka chętnych. Piszczcie tu albo na PW. Klan powstanie w momencie kiedy uzyskamy wymaganą liczbę osób która wpłaci wyżej wymienioną kwotę. Jeżeli chodzi o jego nazwę to będzie to kwestia do omówienia przez chętnych-wpłacających.
Jeżeli znajdzie się więcej osób to super będzie taniej.
Zdaje sobie sprawę iż na razie nie stworzymy super klanu który rozwali wszystkich na starcie, ale żaden klan nie startował z 100 osobami dysponującymi IS-ami 7.
Po utworzeniu, możemy tak jak każdy klan prowadzić rekrutacje na forach. Stąd zazwyczaj biorą się nowi ludzie.
Ja mam ochotę pobawić się w coś nowego w Wocie, to czy będzie udane czy nie, nie wiem ale chce spróbować.
Jeżeli nie znajdzie się nikt chętny, po prostu złoże podanie do jednego z istniejących klanów.
PS: Każdy z obojętnie jakim czołgiem jest mile widziany nie trzeba mieć IS-7 czy MAUSA żeby grać w klanie
Pozdrawiam !.