heavenly napisał(a):Przy okazji chciałbym sporządzić taką uniwersalną listę niewojskowych rzeczy które mogą się przydać w czasie walk;-) Oczywiście pomijam tutaj zapasowe baterie do replik, czy kulki, bo to oczywiste, ale na przykład zestaw kluczy typu imbus, czy multitool już nie.
habib napisał(a):No i po kanapkach stoperan :P
heavenly napisał(a):Yeneth - doceniam, ale miało być niewojskowe - czyli to czego armia nie nosi. A skoro nosi apteczki a my tylko ich emulację - to sam rozumiesz...
heavenly napisał(a):Dziękuję Mider - widziałem już woreczki taktyczne, ale żeby zrobic to ze skarpety - na to nie wpadłem. Jak skończę kawę to biorę się za produkcję - wyszukałem już śliczne czarne podkolanówki - mam nadzieję że żona nie zauważy że jej odparowały z szuflady;-)
sobczaq napisał(a):Większy sens miałoby znalezienie cywilnych odpowiedników lub patenty takie jak np. spreje na stłuczenia/ślady po kulkach,
Mider napisał(a):sobczaq napisał(a):Większy sens miałoby znalezienie cywilnych odpowiedników lub patenty takie jak np. spreje na stłuczenia/ślady po kulkach,
O właśnie maść Tea Tree :D Cudowna sprawa na obtarcia i odparzenia! Na żadną imprezę > 12h się bez niej nie ruszam.
Mider napisał(a):Cudowna sprawa na obtarcia i odparzenia! Na żadną imprezę > 12h się bez niej nie ruszam.
yamnick napisał(a):Mider napisał(a):Cudowna sprawa na obtarcia i odparzenia! Na żadną imprezę > 12h się bez niej nie ruszam.
Chodzi Ci o imprezy airsoftowe czy ogólnie na wszelkie imprezy :)
heavenly napisał(a):Dzisiaj napełniłem moją nowiutką skarpetę taktyczną kulkami (było się na zakupach;-). Weszło spokojnie 6000,
Kronor napisał(a):Nie wiem jak wy, ale ja z powodu różnych modyfikacjiw replice (wymiana bateri, silnika), biorę ze sobą zawsze kilka zapasowych bezpieczników ( na razie spalił mi się tylko raz), ale lepiej mnieć niż podłączać na ktrótko
heavenly napisał(a):Dziękuję Mider - widziałem już woreczki taktyczne, ale żeby zrobic to ze skarpety - na to nie wpadłem.)
Powrót do Wyposażenie i umundurowanie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości