Konrad ''Owca'' napisał(a): Poziom lansu przekracza granice mojej trzeciej linijki...
gdzie tu lans?
po co ma być zrobione marnie, jak od razu może być dobrze?
Konrad ''Owca'' napisał(a): Poziom lansu przekracza granice mojej trzeciej linijki...
Dalej napisał(a):Nazwa, logo, znak, to nie jest jakiś kozi bobek, który każdy se może dowolnie przerabiać i robić z tym co chce.
To jest marka, brand, identyfikacja i konkretny znak konkretnie kojarzący się z konkretną rzeczą/ludźmi/środowiskiem/firmą/itp.
Sushi napisał(a):po to żeby każdy mógł zrobić w kontraktowym kolorze właściwym dla jego munduru.
Konrad ''Owca'' napisał(a):Już nawet nie chodzi mi o same naszywki (których i tak praktycznie nikt nie nosi - widzieliście kogoś z naszyką WMASGu?
Sushi napisał(a):Owca :D Twoje prowokacje są nie na miejscu :)
Sushi napisał(a):pomijając, niefachową obróbkę- nie ma tu ingerencji w LOGO.... :D
w końcu Dalej nie uświadomił nas jeszcze w zasadach umieszczania logo W2 :D :D :D
Zaraz Dalej mnie zjebie za " nieuprawnione użycie" logo i jego modyfikację, ale tak na szybko, pokaże Wam o co mi chodziło:
Powrót do Sprawy techniczne i organizacyjne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości