[S] "Partizan" w Białoruskiej C.Florze + SPOSN Smersz AK

Przeczytaj regulamin działu - tu najłatwiej dostać bana.

Moderator: Konrad ''Owca''

[S] "Partizan" w Białoruskiej C.Florze + SPOSN Smersz AK

Postprzez GRD » 3 lis 2011, o 09:50

Tak jak w temacie.
Obrazek

Więcej zdjęć tutaj: link

Co to jest i z czym to się je: jest to jedyny w swoim rodzaju "partyzant" w Białoruskim kamuflażu "Cyfrowa Flora".
Tak jak wspomniałem mundur ten ma krój powszechnie nam znanego "partyzanta", jednakże mój jest niestety jednostronny (druga strona byłaby oliwkowa, więc bez sensu było tworzenie "rewersu") oraz jest on wykonany z mocniejszej tkaniny (śiakieś cuś rip-stop'owo-podobnego). Wyjątkowo wytrzymała tkanina muszę powiedzieć. Nie spiera się tak szybko jak np. rip-stopy zachodniej produkcji.

Rozmiar: generalnie osoba która ma 185cm wzrostu (może i nawet 190cm) wejdzie w niego na pewno. Osoba która ma coś około 105cm w pasie również w niego powinna wejść ;) Wszelkie inne wymiary: piszcie na PW.

Stan: standardowe ślady użytkowania, przede wszystkim spodnie na wysokości prawego kolana, ale sam stan uważam za bardzo dobry. Mundur nie jest sprany, a był prany dość często :D Zdjęcia ze stanu teraźniejszego wyślę na specjalne życzenie zainteresowanego.

Cena jaka mnie interesuje to 300 PLN.
PS. Oferta jest ważna do 15 listopada. Jeżeli do tego czasu się nie sprzeda ... nie sprzedaje go wcale.

=====================================[EDIT]=====================================

Smersz sprzedany
łolaboga o co chodzi?
GRD

White Cross: .
Na starym Warriorze od: 2005

Powrót do Sprzedam