Moderator: Pi White
kapro napisał(a):Na Mokrym jest duża strzelanka scenariuszowa zapowiedziana już jakiś czas temu.
gramoth napisał(a):A o której zbiórka?
Pabloo napisał(a):kurde blaszka... ta lista miejscówek sie zawęża powoli albo mi sie wydaje..
Tato napisał(a):na przyszłość będę wyrzucał ankiety, które nie trzymają się zasad.
Maxisus napisał(a):(...)Tato napisał(a):na przyszłość będę wyrzucał ankiety, które nie trzymają się zasad.
chyba o jedno nie za "daleko"....
Tato napisał(a):Pabloo napisał(a):kurde blaszka... ta lista miejscówek sie zawęża powoli albo mi sie wydaje..
No cóż, tak jest kiedy ten co zakłada ankietę nie stosuje się do zasad i od razu wrzuca listę mocno okrojoną. Jak rozumiem Buldogowi Janówek nie pasował więc go ominął tworząc ankietę. Lista aktualnych miejscówek liczy sobie 6, +3 płatne opcje.
Tym razem to przegapiłem, ale na przyszłość będę wyrzucał ankiety, które nie trzymają się zasad. Gracze musza mieć możliwość wyboru spośród wszystkich miejscówek a nie tylko tych, które pasują założycielowi ankiety.
mnie nie satysfakcjonuję, bo będę na N1 pierwszy raz,Bulldog napisał(a):Jak zwykle
Powrót do Gry otwarte - Sobota
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości