Siema, mam na sprzedaż kilka fantów, mianowicie..
Polska maska przeciwgazowa MP 5 firmy maskpol. Ma około roku, jestem 2 właścicielem, z tego co wiem poprzedni użytkownik jej nie używał.
Ja osobiście przetestowałem ją w boju na Waco w zeszłym roku. spisała się znakomicie. szybka(kompozyt) wytrzymuje strzał z aega cqb < 350fps>. maska szczelna, dorzucam do niej torbę dewykowaną do tejże maski i rurki do picia , zbiorniczek na płyn gdzieś sie zagubił.
200zł
eotech 552 (KOPIA) regulacja góra dół prawo lewo działa tak jak powinna, punkt celowniczy to krzyż na okręgu z 3 kropkami 200 400 600metrów(w oryginale) do kolimatora dodaje plastikowe osłonki dedykowane do tego modelu. kolimator jest w bardzo dobrym stanie technicznim, jak i wizualnym
150zł
G3SG! JG
około 390-400 fps, lufa stock, guma guarder, tłok i głowica tłoka GP wtyk typu T. karabin przemielił około 6 tysięcy 0.28 G&G, strzelany głównie na semi. dodaję do niego baterię 9,6 2000 firefoxa. dodatkowo nowa szyna niska pod optykę firmy Walther <warta około 55zł>
450zł
Lufa precyzyjna CA długość 600mm średnica wew, wg producenta 6.04. brak ubytków czy rys wćrodku, stan jak nówka przestrzelane moze 3000 0.25 G&G
100zł
Tłumik dźwięki typu HALO firmy bft, był malowany, ale już starłem z niego większość farby, standardowo był czarny, resztki zielonego malowania, wywaliłem z niego gąbki i zrobiłem kilka komór kartonowych, nie jest to jakieś pro rozwiązanie ale tłumi 2 razy lepiej niż gąbka.
60zł
Ceny są oczywiście do negocjacji. zdjęcia wieczorem. proszę o oferty na pw.