Moderatorzy: Tato, Sushi, Echelon4, kałasz
Dzieci z czworaków ????Brunner napisał(a):arend napisał(a):Taka mała podpowiedż dla Dojczstrony
http://www.dailymotion.pl/video/xh2r8_i ... from=embed
Juby, ja mam lepszą podpowiedz:
Jeśli miejsce będzie znów daleko od Wawy to przypadnie 0.5 obywatela na frakcję. Bardzo dużo tych ugrupowań.
Sushi napisał(a):...normalny człowiek nigdy tego wątku nie znajdzie... :/
"Anus Dei" - ugrupowanie "Pierścień Boży"
(tak, słowo "Anus" ma wiele znaczeń - min. pierścień :) )
Bycie misjonarzem to ciężki kawałek chleba. Szczególnie kiedy na skutek błędnych danych wywiadowczych swoją misję ewangelizacyjną rozpoczyna się na terenach zamieszkałych przez fanatyków religijnych gotowych (z radością) kamienować za byle co. Czasami może się wydawać, że zakonników bardziej interesują portfele niż serca ale to chyba niemożliwe… Hierarchowie przekazują mieszkańcom słowa otuchy i nadziei i obiecują że wszystkich rychło czeka raj (niektórych raj czeka rychlej niż innych), zaś najpewniejszą droga do raju jest pozbycie się dóbr doczesnych. Męki opieki nad owymi dobrami zakonnicy postanowili przejąć na swoje skromne barki. Zresztą nic nie robi tak dobrego wrażenia na gawiedzi jak kazanie o ubóstwie wygłoszone z bryczki marki Lamborghini.
Sushi napisał(a):koszulki w tym roku będą wyglądać tak:
squarek napisał(a):Nie ma chińczyków w rozmiarze większym niż XXL więc takich koszulek nie produkują... Musielibyście chyba ze stanów sprowadzić, tam to pewnie i XXXXXXL się znajdzie
Fenrir napisał(a):Hmmm... "Popilnuj mi kaktusa..." czemu mam wrażenie, że coś się za tym kryje...![]()
Tato napisał(a):Fenrir napisał(a):Hmmm... "Popilnuj mi kaktusa..." czemu mam wrażenie, że coś się za tym kryje...![]()
Już wiem co sie kryje! "kaktusa" to anagram...Fuuu!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości