Eagle Ind. CIRAS, Safariland 6004 na G17, radar na p99, inne

Przeczytaj regulamin działu - tu najłatwiej dostać bana.

Moderator: Konrad ''Owca''

Eagle Ind. CIRAS, Safariland 6004 na G17, radar na p99, inne

Postprzez Skaut » 21 mar 2011, o 21:51

Wielka wyprz!

1. Zaczynamy od CIRASa Eagle Industries w wersji Land. rozmiarze M i kolorze Olive Drab wraz z kompletem czterech ładownic do M4. Wszystko EI. Sprzęt użyty kilka razy, jestem pierwszym właścicielem, otrzymałem szpej prosto z EI jeszcze w woreczku i z instrukcjami obsługi (gdzieś mam jak kupujący sobie życzy).
Sprzedany.

2. Safariland 6004 SLS na Glock 17. Nowa, kolor czarny. Nie wiem czy jest sens rozpisywać się nad tym gadżetem. Kabura jest po prostu nowiutka, nigdy nie używana. Raczej dla osób które wiedzą czego szukają, a sprzęt jest zacny. Zdjęcia poniżej, cena: 250 zł.

Obrazek Obrazek
Obrazek

3. Kabura RADAR thumb block holster na Walther P99. Oczywiście nowa. Blokada kciukowa - guzik nalezy wcisnąć tak jak w safarce ale blokada działa inaczej. Dodatkowo zabezpieczenie pistoletu blokadą znaną z polskich kabur securityland. Uważam że szczególnie fajny sprzęt dla panów policjantów. Po wciśnięciu guzika przy samej pochewce, można ją obrócić o 90 stopni w ciągu sekundy, aby łatwiejsze było wyciągnięcie broni w pozycji siedzącej np. w samochodzie.
Cena: 250 zł. Fotki:

Obrazek Obrazek
Obrazek

4. Glock 17 Classic Army. Kupiłem kiedyś za bo chciałem Glocka no i mam, leży i się kurzy. Magazynek szczelny, pistolet ogólnie strzela, natomiast sprzedaję jako uszkodzony bo: blowback nie powoduje skoku zamka na tyle aby ten zablokował się po ostatnim strzale w tylnej pozycji. Nie wiem co to może być nie znam się. Pistolet strzela, nawet do przodu, nie syfonuje i jest szczelny ale nie mam pojęcia czemu ten blow back się tak żółwi. Wersja dwu kolorowa dla real homies. Pudełko i jakieś dokumenty też się znajdą. Cena: 100 zł. Foto:

Obrazek Obrazek Obrazek

5. Tłumik plomienia Noveske Firepig, brak jakichkolwiek śladów użytkowania - no okej ze dwie ryski od paznokci z powodu przekładania z półki na półkę. Był dla mnie zbyt Uber Pro więc trafia do komisu. Gwint 14 mm prawoskrętny, miałem go na PTW przez kilka dni. Cena: 60 zł. Foto:

Obrazek Obrazek Obrazek

6. USP Tactical System 7 firmy KSC. Sprzedane.

Przepraszam za jakość niektórych zdjęć, ale nie miałem dostępu do dobrego aparatu. Jeśli będą mocno potrzebne, coś wymyślę. Jestem raczej gościem, z którym można się dogadać, tym bardziej że zależy mi na czasie. Bardzo zależy mi na czasie.

Kontakt:
e-mail: skaut.spz@gmail.com
gg: 6382776
PW

Jak coś jeszcze znajdę to dorzucę.

pozdro

Skaut
Ostatnio edytowano 5 kwi 2011, o 07:16 przez Skaut, łącznie edytowano 3 razy
Skaut

White Cross: SPZ
Na starym Warriorze od: 0

Re: Eagle Ind. CIRAS, Safariland 6004 na G17, radar na p99,

Postprzez Mysiek » 22 mar 2011, o 11:11

Witam
jestem chetny na glocka. Daj znac jak chcesz to załatwić wpłata na konto? czy przesyłka z pobraniem, a moze osobiste spotkanie na terenie wawy?
pozdro
Mysiek
Remember, remember the fifth of November
Gunpowder, treason and plot.
I see no reason, why gunpowder treason
Should ever be forgot.
Mysiek

White Cross: żaden

Re: Eagle Ind. CIRAS, Safariland 6004 na G17, radar na p99,

Postprzez Skaut » 5 kwi 2011, o 07:17

Hop. Spada cena safarki - 250 zł. Za nową safare!
Skaut

White Cross: SPZ

Powrót do Sprzedam