ja ci dam fajne, akurat do bagaznika dalem rzeczy zeby nie zawilgotnialy... druga sniezka trafila pakiet lipol na stoisku... :/Schwarz napisał(a):CQB na parkingu na śnieżki było baaaaaaaaardzo fajne, zwłaszcza wygląd bagażnika Morona po fakcie :)))))
Vintersky napisał(a):ludzie_noście_czerwone_szmaty
Swierzy napisał(a):No i co z ta deklaracja strzalu i strzelaniem przez dziurke od klucza? :P
!Blob! napisał(a):+1, to był naprawdę wielki problem w tę niedzielę.
Vintersky napisał(a):Nie wspomnę o wędrówkach trupów sterczących na trasie kulek. Rozumiem że to świetne miejsce do oglądania wydarzeń, ale oburzenia z powodu oberwania kulką w tym momencie nie mogę zrozumieć.
Vintersky napisał(a):Ten weekend udowodnił mi dlaczego wolę kameralne strzelanie ze znajomymi oraz MILSIMy ponad jebanki w weekend.
Vintersky napisał(a):Pyskówki, chamstwo i elementarne kwestie związane z fairplay leżą.
Vintersky napisał(a):Tak samo jak strzelanie ponad wałem bez kontaktu wzrokowego - na pałę - z podkrętek.
Vintersky napisał(a):ludzie_noście_czerwone_szmaty
Swierzy napisał(a):No i co z ta deklaracja strzalu i strzelaniem przez dziurke od klucza? :P
...od tej pory jak będę strzelający na imprezie walę do wszystkiego co wygląda wrogo i nie ma szmaty...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości