Tato napisał(a): I zwis męski prosty?
Tato napisał(a):Słuchajcie, wydaje mi się że trochę za mało zróźnicowane te geny będą jeżeli jedzie z anmi tylko Sucha. Musicie doprosić koleżanki.
Tato napisał(a):W ramach przygotowań do imprezy Grozny grupa UberPr0 Komando Sils/Marins/Grin Beret (U.P.K.S.M.G.B.) robi szkolenie milsimowe "Sasbergryls". Podczas szkolenia nasza grupa będzie się lansowała i opowiadała wam niestworzone rzeczy jacy jestesmy pr0 a wy jak wiele musicie się nauczyć żeby nosić za nami kulki. Chetnych prosze na maila jestempr0@sasbergryls.
Schwarz napisał(a):Skoro mowa o trzeciej linijce, to polecam jeszcze do łapówki załączyć taki oto skromny gadget...
Schwarz napisał(a):Ech.... I ty chcesz szkolenia robić a widać gołym okiem że nie wiesz jak sasbergryls nawadniał organizm na tratwie.....
umarłem ;) LOLspecnazwładimirwładimirowicz kopie sól dotąd aż sama ucieknie z wody!
Tato napisał(a):Oczywiście zapraszam na taki kurs do siebie. Najpierw wpłac pieniądze w wysokości opłaty promo 599 + VAT na moje konto
Schwarz napisał(a):Jak sobie zrobisz ze spinacza i krepiny.
ZibiD napisał(a):2 złote za loda ;)
Powrót do Imprezy krajowe i zagraniczne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości