Endriu napisał(a):Następnym razem sprawdzę na 100% czy akumulator jest naładowany ;)
http://picasaweb.google.pl/109795712166551619258
na przyszłość zabieraj kamizelkę odblaskową ! Czerwonej szmaty czasem można nie dojrzeć i o ostzrał nietrudno !
pyt
Dobra dobra, następny dzień pokazał co z nich za "Ubodzy Wietnamscy Staruszkowie" :D W pudle spodziewaliśmy się różnych rzeczy ale na pewno nie domowej roboty sajgonek :)Sushi napisał(a):"Para Ubogich Wietnamskich Staruszków Sprzedająca Sajgonki" :)
Crater napisał(a):a tak z ciekawosci co sie stało z fotografem, który wpadł do bunkra obrońców sztabu (bunkier z przelotka na W od sztabu)?
Brunner napisał(a):Crater napisał(a):a tak z ciekawosci co sie stało z fotografem, który wpadł do bunkra obrońców sztabu (bunkier z przelotka na W od sztabu)?
Ja mam jakieś zdjęcia z bunkra, (między innymi z operatorem SAWa) Zdjęcia właśnie przed chwilą zrzuciłem na kompa. Dziś może jeszcze przejrzę co z tego wyszło. Jutro postaram się pozmniejszać. A po jutrze powinienem wrzucić do internetu. Ogólnie byłem godzinę, zdjęcia robiłem przez jakieś 30min (w okolicach godziny 11 w niedzielę)
EDIT:
Heh, przez te 30min zrobiłem, 263 zdjęcia! Połowa pewnie pójdzie do kosza, bo dopiero testowałem aparat.
Zdjęcia z bunkra wyszły całkiem OK. (w klimacie parno, ciemno i ciasno:)
Połowa do kosza? Zdecydowanie za dużo.
logan napisał(a):Swoje byś wrzucił Pyt, żeby było widać, jak coponiektórzy ciężko pracowali :D
Python napisał(a):logan napisał(a): coponiektórzy ciężko pracowali :D
Nie bardzo mam doświadczenie jak to się robi :-)
Python napisał(a):logan napisał(a):Swoje byś wrzucił Pyt, żeby było widać, jak coponiektórzy ciężko pracowali :D
Python napisał(a):logan napisał(a):Swoje byś wrzucił Pyt, żeby było widać, jak coponiektórzy ciężko pracowali :D
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości