Mam do sprzedania karabinek elektryczny SCAR ver. Light trzeciej generacji od Vega Force Company - jak wiadomo, jest to najlepiej wykonana replika tej broni dostępna na rynku.
Ilość strzelanek, na których był, można policzyć na palcach obu rąk.
Razem z karabinkiem kupiłem tłumik i chwyt Marui, a w tym roku dokupiłem EGLM od VFC, który był na jednej strzelance, a jego przebieg to dokładnie jeden ( 1 ) strzał.
SCAR tuningowany był w AsgShopie zaraz po kupnie (Tuning level 1 - około 420fps).
Karabinek posiada nowiuteńką komorę hop-up od VFC dedykowaną właśnie do tej repliki. Wymieniłem komorę dlatego, że poprzednia (wsadzona przez AsgShop) była nieszczelna i chętnie się rozregulowywała. W tym momencie z bronią nie ma żadnych problemów, a jej stan wizualny, jak i techniczny, oceniam na niemalże idealny. Ta replika nie nosi żadnych śladów użytkowania, bardzo o nią dbałem.
Na zdjęciach widać broń, chwyt marui, zmieniony tłumik dźwięku, a także zawieszenie trójpunktowe (zawieszenie nie jest na sprzedaż).
Broń, jak i akcesoria do niej, ściągnąłem z WGC. Aktualne ceny poszczególnych elementów to:
Replika - $420 = 1400zł
Granatnik - $125 = 420zł
Chwyt Marui - $30 = 100zł
Tłumik - $63,50 = 210zł
Tuning - 489zł
Lufa precyzyjna Prometheus 6,03mm - 210zł
Z broni jestem bardzo zadowolony, jest lekka, poręczna, cholernie celna i niezawodna. Sprzedaję ją, bo okazało się, że muszę skończyć z ASG. Do repliki kupiłem także sześć mid-capów, które za odpowiednią dopłatą mogę dorzucić do broni, jednak pierwotnie planowałem zostawić je sobie na przyszłość - na czas, gdy kiedyś znów wrócę do tego sportu.
Ważne!!!
Nie posiadam baterii do repliki, więc jeśli chcesz sprawdzić ją w akcji - przywieź własne zasilanie (wtyk mini).
Ważne #2!!!
Replikę sprzedaję ze standardowym tłumikiem płomienia, nie z tym, który jest na zdjęciach. Ten standardowy nie nosi żadnych śladów użytkowania i wygląda jak typowe tłumiki z M4, M16 itp.
W razie pytań proszę o kontakt:
Tel. - 668-005-995 begin_of_the_skype_highlighting 668-005-995 end_of_the_skype_highlighting begin_of_the_skype_highlighting 668-005-995 end_of_the_skype_highlighting begin_of_the_skype_highlighting 668-005-995 end_of_the_skype_highlighting begin_of_the_skype_highlighting 668-005-995 end_of_the_skype_highlighting
GG - 8607024
E-mail - bartek-lukasiak@tlen.pl
Cena, za którą oddam sam karabinek, to 1600zł, ale i tak zapraszam do licytacji
http://allegro.pl/vfc-scar-light-gen-iii-po-tuningu-stan-ideal-i1228373523.html
Dodatkowo sprzedam:
Granatnik - 350zł
Chwyt Marui - 60zł
Tłumik - 140zł (w to wchodzi tłumik płomienia ze zdjęć + tłumik dźwięku)
W każdej chwili mogę zrobić więcej zdjęć i podesłać chętnym, proszę tylko napisać co dokładnie chcecie zobaczyć.
Posiadam też trochę stockowych, nieużywanych części CA i VFC - jeśli czegoś potrzebujesz, to bardzo prawdopodobne, że to posiadam i chętnie sprzedam.