Ptasiek napisał(a):Certyfikat a i owszem miejsce to dzis jeszcze wpisze bo sa 2 opcje i nie wiem która przeważy:D co do kosztów to tak: 120pln za całość 2-dniowego szkolenia.
Bliźniak napisał(a):Parę szybkich pytań:
- do kiedy jest czas na "zapisy"
- czy można się tam zjawić dzień wcześniej (bo trochę daleko mam)
- czy można przyjechać z własną uprzężą
- repliki nie muszą być sprawne (bo napisałeś, że nie trzeba brać amo i batek)
Coen napisał(a):co z mapka dojazdu? Bo ja za cholere nie wiem jak dojechac w miejsce docelowe :(
Ptasiek napisał(a):Jest numer do organizatora, prosze sei z Nim ustawiac ja tylko posrednikiem jestem:)
kuba_ROR napisał(a):Ptasiek napisał(a):Jest numer do organizatora, prosze sei z Nim ustawiac ja tylko posrednikiem jestem:)
Nie wiem czy inni też tak uważają ale taki tekst uważam za bardzo nie w porządku.
To TY zamieściłeś ogłoszenie na Warriorze, podawałeś informacje i prowadziłeś zapisy.
Do Warriora i ogłoszeń na nim mam zaufanie bo wiem że zamieszczają je ludzie na których można liczyć od A do Z. Gdyby to było szkolenie ogłoszone na jakiejś stronie byłbym ostrożny i prawdopodobnie w ogóle nie przelałbym kasy w ciemno. A teraz piszesz że to nie Twoja sprawa i każesz kontaktować się z człowiekiem o którym nic nie wiem i którego nie znam podając jego numer na komórkę. Myślę że jednak powinieneś w jakiś sposób zakończyć sprawę którą rozpocząłeś.
Pozdrawiam,
Kuba
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości