Mider napisał(a):Tutaj mała uwaga. W przeciwieństwie do poprzedniej akcji nie znamy terminu mobilizacji..
A kto was będzie mobilizował?
Ostatnio (po wypadku samolotu) was przepędzili.
Znowu próbujesz robić kapitał na tragedii?
Mider napisał(a):Tutaj mała uwaga. W przeciwieństwie do poprzedniej akcji nie znamy terminu mobilizacji..
Dalej napisał(a):A kto was będzie mobilizował?
Możesz rozwinąć? Bo chyba coś przegapiłem...Dalej napisał(a):Ostatnio (po wypadku samolotu) was przepędzili.
Mider chce się dorobić kolejnego bana do kolekcji próbując pomoc kopiąc worki z piaskiem... ZŁY MIDER!Znowu próbujesz robić kapitał na tragedii?
Escalon napisał(a):Ups zaraz się zacznie...wszystkie smerfy już włączyły monitory se se se
Ostatnio gdy mobilizował ludzi do pomocy przy ogarnianiu uroczystości pogrzebowych, czy ktoś słowo złe rzekł?
Z czego? Przegonili ich, nie chcieli mieć z nimi nic do czynienia. Sam to napisał.Izzy napisał(a):Nie powiedział, i z tego co wiem akcja była bardzo udana?
Dalej napisał(a):Mider próbował zorganizować pomoc w ogarnięciu tłumów po śmierci prezydenta, pamiętacie jaki Sajgon wtedy był.
Super, fajnie, to było dość na gwałt i nawet wyraził swoje zniesmacznienie że tak mało jest chętnych, bo ogłosił się z nocy na rano, ale doskonale go rozumiałem, no bo nas wszystkich ta sytuacja zaskoczyła.
Xasistis napisał(a):Dalej, chyba Ci się z inną grupą pomyliło, która dzień wcześniej zrobiła niezłą zadymę.. ?
Dalej napisał(a):Z czego? Przegonili ich, nie chcieli mieć z nimi nic do czynienia. Sam to napisał.Izzy napisał(a):Nie powiedział, i z tego co wiem akcja była bardzo udana?
Dalej napisał(a):Z czego? Przegonili ich, nie chcieli mieć z nimi nic do czynienia. Sam to napisał.Izzy napisał(a):Nie powiedział, i z tego co wiem akcja była bardzo udana?
Dziękuję. Wszystko moja wina, biorę na klatę.Izzy napisał(a):Cicho Case, admin ma zawsze rację, i skoro mówi, że Mider jest zły i Was przegnano, to na pewno tak było. Co z tego, że tam byłeś, widocznie jesteś w błędzie...
Zert, informacja o przegnaniu urodziła się u Admina, więc stała się prawdą.
Dalej napisał(a):Dziękuję.Izzy napisał(a):Cicho Case, admin ma zawsze rację, i skoro mówi, że Mider jest zły i Was przegnano, to na pewno tak było. Co z tego, że tam byłeś, widocznie jesteś w błędzie...
Zert, informacja o przegnaniu urodziła się u Admina, więc stała się prawdą.
Izzy napisał(a):No i co z tego, przecież wiadomo, że należysz do ukrytej agentury Strzelca, tak samo jak (...), RIR, (...)
CASE napisał(a):Izzy napisał(a):No i co z tego, przecież wiadomo, że należysz do ukrytej agentury Strzelca, tak samo jak (...), RIR, (...)
No pewnie. Ja na przykład nazywam się Fnult i jestem wojskowym w randze majora.
Dalej napisał(a):Mider i Moron, Moron i Mider...
O co chodzi? Sam napisał że się ich przestraszyli.
Mam wyłączyć edycję postów dla tysiąca userów tylko po to byście wy dwaj nie mogli mataczyć?
Czy jeszcze do tego nie dorośliśmy.
Dokładnie to miałem na myśli.Mider napisał(a):@Xas - zamieszanie było przez (...)
Kamil napisał(a):Chciałbym, ale to naprawdę chciałbym, żeby Łukasz przestał się wstydzić i wreszcie pokazał na jakiejś strzelance...
Izzy napisał(a):Xasistis napisał(a):Dalej, chyba Ci się z inną grupą pomyliło, która dzień wcześniej zrobiła niezłą zadymę.. ?
Pewnie jacyś kibole, ale wszystkiemu winny był Mider. :D
Izzy napisał(a):I to rozumiem, znaczy "przegnali z uroczystości"? To, że na ww2 się mało osób zgłosiło w wątku?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość