Moderator: Pi White
Goorock napisał(a):Ari napisał(a):.. zasygnalizowalem to reszcie ze dostal on (bylem trupem i czekalem na ochlodzenie sie sytuacji bo bylem na srodku pola walki)D
Trupy nie gadają
Ari napisał(a):Goorock napisał(a):Ari napisał(a):.. zasygnalizowalem to reszcie ze dostal on (bylem trupem i czekalem na ochlodzenie sie sytuacji bo bylem na srodku pola walki)D
Trupy nie gadają
Skoro z 10m widze jak koles dostaje a dalej biega, a reszta US jest od niego jakies 50m i nie ma 100% pewnosci czy koles termosi czy nie to tez wedlug Ciebie mam siedziec cicho ?
Moris napisał(a):Naszła mnie jeszcze taka refleksja po dzisiejszym dniu. Fajnie by było, jakby kolejne części scenariusza wynikały bezpośrednio same z siebie. Czyli jeśli nam sie coś uda zrobić to od razu przechodzimy do następnej części, a jak nie, to jest inne wynikające z tego zadanie. Troszkę za długo trwało oczekiwanie na drugą część. Wiem, że czasami inaczej sie nie da, ale warto nad tym popracować:) Dzięki za foty: super
Ari napisał(a):Goorock napisał(a):Ari napisał(a):.. zasygnalizowalem to reszcie ze dostal on (bylem trupem i czekalem na ochlodzenie sie sytuacji bo bylem na srodku pola walki)D
Trupy nie gadają
Skoro z 10m widze jak koles dostaje a dalej biega, a reszta US jest od niego jakies 50m i nie ma 100% pewnosci czy koles termosi czy nie to tez wedlug Ciebie mam siedziec cicho ?
.:Marcin:. napisał(a):A ja przyznam, że to "krzyczenie dostałem" czasem psuje troszkę zabawę. Baardzo zwraca uwagę pozostałych graczy na obecność przeciwnika (czyli zdekonspirowanie strzelca). Pomijam sytuację gdy nie widać osoby trafianej (krzaki), ale z reguły jednak strzela widzi do kogo strzela (przynajmniej tak powinno być? ) i powinien zauważyć, że osoba sygnalizuje wysoko uniesioną ręką trafienie, lub np wstaje i grzecznie bez dyskusji odchodzi na respa.
No cóż, ale takie pewnie są "niezmienne" zasady i trzeba się z tym pogodzić.
Goorock napisał(a):Trupy mogą gadać do siebie nawzajem, ale jeśli ten kto wg Ciebie dostał nie zasygnalizował tego faktu, to uważam, że jako trup nie możesz zwracać uwagi na to. to sprawa pomiędzy żyjącymi. Nie możesz pomagać lub przeszkadzać żyjącym.
Każdy gracz na terenie gry ma obowiązek reagować na terminatorstwo, bez względu na okoliczności.
Tu nie chodzi o nagonkę - terminatorstwo od zawsze jest problemem nr.1 ASG, więc i środki zaradcze muszą być odpowiednio stanowcze.
Yasiek napisał(a):A ja przyznam, że to "krzyczenie dostałem" czasem psuje troszkę zabawę. Baardzo zwraca uwagę pozostałych graczy na obecność przeciwnika (czyli zdekonspirowanie strzelca).
1. Co ta za pierdolety? Jakie zdekonspirowanie? Zwlok strzelca? Chyba ze kolega myslal ze trafiajacy ma krzyczec dostalem????
Schwarz napisał(a):wiewiur napisał(a):Tomcior dziękował już w imieniu teamu, a za ze swojej strony chciałbym podziękować wszystkim fotografom - FOTY SUPER :D WIELKIE DZIĘKI !!!
Wiewiur, ostrzeż swoich małych szpiegów z rudymi kitami, że następnym razem będziemy strzelali! :P
P.S.
ATAK KLONÓW
http://picasaweb.google.pl/marilith90/N ... 6434564770
.:Marcin:. napisał(a):Yasiek napisał(a):A ja przyznam, że to "krzyczenie dostałem" czasem psuje troszkę zabawę. Baardzo zwraca uwagę pozostałych graczy na obecność przeciwnika (czyli zdekonspirowanie strzelca).
1. Co ta za pierdolety? Jakie zdekonspirowanie? Zwlok strzelca? Chyba ze kolega myslal ze trafiajacy ma krzyczec dostalem????
Czytam i czytam i nie rozumiem :)
Przyznaje, że myśląc o tych sytuacjach i pisząc je tutaj miałem na myśli również Twoją osobę. Z reguły jesteś dobrze zamaskowany, masz niezłą replikę i gdy zdejmujesz gościa w miarę bezgłośnie to gdy on krzyczy, że dostał jednocześnie zdradza Twoją działalność. Tyle.
Ps elementraną zasadą jest szmata, ale ciii. Po co te nerwy??
PEACE
Ryuzok napisał(a):ogarnijcie się i nie dyskutujcie więcej na ten temat, i tak wiadomo co kto może napisać, bo tych dyskusji było już tyle że nikt nic innego i nowego nie powie, tyle.
Schwarz napisał(a):Okrzyk DOSTAŁEM i czerwona szmata to absolutne minimum i obowiązkowe maximum zarazem. Co do termosów... Byli i będą, pomówienia też będą, ale publiczna presja musi być stała, aby każdy unikał sytuacji, kiedy może być o kwaszenie posądzony.
pablos napisał(a):szkoda tylko że Schwarz odpadł w ostatniej minucie ale ambasady broniliśmy jak na Szkotów przystało :D
Schwarz napisał(a):pablos napisał(a):szkoda tylko że Schwarz odpadł w ostatniej minucie ale ambasady broniliśmy jak na Szkotów przystało :D
No właśnie! Przypominam Ralphiemu, że nadal jestem za to na niego ostentacyjnie obrażony :P Żądam satysfakcji bądź herbatnika :D
Powrót do Gry otwarte - Sobota
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości