criss2002 napisał(a):ewentualnie pomoc w obsłudze wrót generałowi Hammondowi
criss2002 napisał(a):bulić za co ?? ściągniecie jest bezpłatne, jak nie chcesz nie musisz ściągać moron, doczytaj do końca a później dyskutuj
Mihauek napisał(a):criss2002 napisał(a):ewentualnie pomoc w obsłudze wrót generałowi Hammondowi
Chwila chwila, swój poprzedni post wykasowałeś...
Stan napisał(a):criss2002 napisał(a):bulić za co ?? ściągniecie jest bezpłatne, jak nie chcesz nie musisz ściągać moron, doczytaj do końca a później dyskutuj
Po prostu moron jest z innej planety.
criss2002 napisał(a):Spotkanie orgów Stargate 22.01.2010 (piątek) o 19:30 MASH ul. Górczewska
zarezerwowany miejsca: hasło "Stargate" ;)
o ile wiem mash nie nalezy do ciebie wiec nie wiem o co ci chodzi...moron ty znowu nie doczytałeś to jest spotkanie dla orgów
moron napisał(a):napisales to samo co ostatnio i nie wiem co mam ci odpisac... tez to samo co ostatnio? bede tam bo tez mamy rezerwacje, nie kaze kolezance przekladac osiemnastki bo wy chcecie sobie pogadac... jak juz napisalem nie bede sie wital wiec sprawe uwazam za zamknieta - skonczmy temat bo sie nieprzyjemnie robi, a impreza ma byc udana, zycze powodzenia :)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości