Moderator: Pi White
WhiteKaszyn napisał(a):Mad mundur jest najmniej istotną sprawą, masz mieć odpowiednie okulary i kamizelkę pomarańczową, reszta to dodatki
glock_45 napisał(a):Witajcie ponownie. Wybieram się na nasze sobotnie spotkanie, niestety nie mam przez najbliższe dwa weekendy "własnego" transportu (w zasadzie to kierowcy), więc prawdopodobnie przejadę komunikacją miejską (734 z Żerań FSO o 9.04 - może inni chętni?), chyba że ktoś z własnym transportem może zaoferować zgarnięcie mnie z jakiegoś rozsądnego miejsca w Wa-wie (mieszkam/nocuję w Ursusie, ale dojadę gdzie trzeba).
Pozdrawiam
Edyta: planuję wybrać się w piątek po południu do sklepu po ammo i co mi tam jeszcze przyjdzie do głowy, więc jeśli ktoś potrzebowałby kompozytu lub innej drobnicy to dajcie znać, odsprzedam bez prowizji
luki9898 napisał(a):Ja z kolegami najprawdopodobniej również będziemy jechać tymże autobusem
Kedaar napisał(a):(...) a deszcz mamy tam gdzie słońce nie dochodzi
Arekcore napisał(a):W lesie opady mało odczuwalne więc proszę się nie sugerować prognozami![]()
Powrót do Gry otwarte - Sobota
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości