Moderator: Pi White
Gofer napisał(a):Widzę że mamy trzech bardzo bardzo nowych graczy i bardzo bardzo dziwnie głosują .... hmmmmm ....
Gofer napisał(a):Maxu popatrz w ankietę dokładnie i zobaczysz o co i o kogo mi chodzi ... a ciebie akurat pamiętampobędziesz trochę na WW to zobaczysz co i jak ... no i nie atakuj z góry jak nie sprawdzisz do kogo strzelasz ... mówisz że 15 lat w ASG .... to znasz zasady !
WhiteKaszyn napisał(a):Tadeusz, pozostaniesz dla mnie już na zawsze nie odkryta kartą. ............... kilka postów wyżej robiłeś aferę o MK a ty proszę druga sprawa N1 już nie istnieje muszę wycofać je z ankiety
szamotap napisał(a):WhiteKaszyn napisał(a):Tadeusz, pozostaniesz dla mnie już na zawsze nie odkryta kartą. ............... kilka postów wyżej robiłeś aferę o MK a ty proszę druga sprawa N1 już nie istnieje muszę wycofać je z ankiety
Czy mógłbyś coś więcej napisać na temat N1 w opisie miejscówki nie widzę informacji ze coś jest nie tak z nią, a z tego co wiem las rośnie tam nadal. Coś się wydarzyło że na N1 już nie jeździmy?
Powrót do Gry otwarte - Sobota
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości