Kolejna wyprzedaż pożegnalna...

Kontakt preferuję telefoniczny - 600204880
Do obejrzenia wszystko w Warszawie na Wilanowie.
Ceny podane, jeżeli chcesz się targować to w granicach zdrowego rozsądku, nie chce dyskutować czy coś sprzedam o 50, 100 PLN taniej. W zestawie będzie zawsze taniej.
1. Magazynek hicap do M4/M16 JG - brakuję elementu przytrzymującego kulki po nakręceniu magazynka (widać na zdjęciu), poza tym w pełni sprawny. Cena - 10 PLN

2. Bateria - wtyk mini. Mega stara i nie wiem czy działająca. Cena - 15 PLN

3. Hydrastorm - pokrowiec na Camelbaka, producent BLACKHAWK, stan idealny. Stanowi bardzo dobre uzupełnienie chestriga opisanego poniżej. Cena - 130 PLN

4. Pas, szelki, pokrowiec na saperkę, chlebak - oryginalne z demobilu, stan bdb. Cena - 10 PLN.

5. Ładownica na radio - producent Mivo Militaria, cordura, oliv. Doskonale pasuje na Navcoma. Cena - 20 PLN

6. Kamizelka BW - Mehler - oryginał, stan bardzo dobry, jedyna wada to popsuty klips (widać na zdjęciu), dodaje do przeszycia również orgyginalne. Cena - 200 PLN

7. Magazynek G36 - z imitacją naboju, low cap. Posiadam 5 sztuk. Cena za sztuke - 25 PLN Za całość 110 PLN.

8. Ładownica na dwa magazynki pistoletowe - producent Mivo Military, typ CQB (klapa jest na rzepy dzięki czemu można ją zdjąć), materiał cordura. Cena - 20 PLN

9. Magazynek hi cap - wszystko działa w nim, bez oznaczeń. Cena - 20 PLN.

10. Admin pouch - producent Helikon, kolor oliv. stan BDB. Cena - 20 PLN.

11. Ładownica na 6 magazynków do G36 - stan idealny, producent Helikon, kolor Dark Earth. Cena - 15 PLN

12. Nakolanniki SuperFlex AltaLok - kolor zielony, stan BDB. Cena - 60 PLN.

13. Bateria GP NI-MH - 9,6v, 1100 mAh. Wtyk T, mam dwie sztuki Cena za sztukę - 50 PLN.

14. Bateria no name NI-MH - 9,6v, 1100 mAh. Wtyk T. Cena - 30 PLN.

15. Navcom Ręczna radiostacja 5W + Antena + Bowman – zestaw sprawny, lekko zacina się przycisk nadawania, korzystałem głównie z bowmana, który na długie godziny ułatwia w zabawie.
Cena - 300 PLN.

15. Glock 18C KSC – czasami blokuje się przełącznik ognia, należy wtedy odciągnąć i przelączyć poza tym wszystko działa. Do zestawu kulki i gaz.
Cena - 350 PLN.

16. Berreta M9 – nowa, niegdy nie strzelałem z niej, dostałem jako prezent. Do zestawu kulki i gaz.
Cena - 300 PLN.

17. Różności – wszystko co widać na zdjęciach, bez kurteczki

Cena - 30 PLN.