Głos na N1 bo dawno już nie byłem

Moderator: Pi White
Jachos napisał(a):Pomysł zajebisty, no ale pytanie co z osobami, ktore nie posiadają czegoś do 350 fpsów?
Jachos napisał(a):Edit:Blob, a może schronujemy repliki, oznaczamy taśmami, robimy podzial terenu tak jak przedstawilem i tyle w tym temacie. Kto sie nie bedzie stosowal publiczne wytkniecie paluchmi na forum i jest cacy
!Blob! napisał(a):trzeba następnym razem dać taką opcję w ankiecie i po problemie.
Na CQBowych nockach strzelamy do 350 i tylko na singlu. Po tym co mi ostatnio na qrdelkach zrobiło fullauto z paru metrów to jestem jeszcze bardziej zdecydowanym zwolennikiem wyłącznie singla w CQB.sabstytut napisał(a):A jeśli bardzo chcecie CQB, to nie można zrobić ograniczenia, że repliki powyżej 350 fps strzelają tylko na singlu?
Kupić drugą replikę? Z repliką "<= 350 fps" można grać i budynki, i las, z mocniejszymi - tylko las (i to nie gęstwinę!). To jest ograniczanie się na własne życzenie. "co tacy mają zrobić..." - no zadbać o bezpieczeństwo, kupić drugą replikę, kupić klamkę, cokolwiek? Jak zaraz przeczytam, że te osoby z "440+" przy podchodzeniu pod wzniesienia też używają tych 440+, a nie klamki (która przeważnie ma około 300), to chyba usiądę i zacznę płakać. Bezpieczeństwo, ludzie...jack x napisał(a):karabiny wyborowe mają ponad 440+fps i co tacy mają zrobić.
Polecam lekturę ATP, w szczególności: http://mackila.com/airsoft/atp/06-a-01.htm. Im cięższa kulka, tym większa energia.Beginner napisał(a):Moja mp5 na kulkach 0,2 ma ok. 390fps. Srzelam z 0,25 więc będzie trochę mniej ale masa rekompensuje braki w prędkości
Sevi napisał(a):Wiadomo względy bezpieczeństwa itd.Ale zaczynamy sami siebie ograniczać
!Blob! napisał(a):Polecam lekturę ATP, w szczególności: http://mackila.com/airsoft/atp/06-a-01.htm. Im cięższa kulka, tym większa energia.quote]Beginner napisał(a):Moja mp5 na kulkach 0,2 ma ok. 390fps. Srzelam z 0,25 więc będzie trochę mniej ale masa rekompensuje braki w prędkości
klimekxp napisał(a):o jakiej ambonie tam mowimy?
jack x napisał(a):Może być ciekawie ochhhh dużo biegania, no ale ja boczniaka jeszcze nie mam
jack x napisał(a):no ale ja boczniaka jeszcze nie mam
Powrót do Gry otwarte - Sobota
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości