Wyprzedaż gratów zalegających+replika

Przeczytaj regulamin działu - tu najłatwiej dostać bana.

Moderator: Konrad ''Owca''

Wyprzedaż gratów zalegających+replika

Postprzez Bader » 11 mar 2012, o 16:41

Zestaw słuchawkowy INTEK do radia
O taki jak tu:
http://maycom.pl/Sklep_Intek/index.php? ... zyk=&wysw=

Nówka sztuka, nie śmigana, nie używana, raz odpakowana ,ale z pudełeczkiem. Sprzedaje bo zakupiłem, ale jednak nie z tym wtykiem jaki potrzebowałem.

Cena 45 zeta

Lornetka PZO 6x30
W skórzanym pokrowcu, dodatkowo zielona soczewka na okular.
Mała, lekka, wytrzymała. Posiada wybity numer seryjny.
Jedynym mankamentem jest urwany pasek na szyję od pokrowca.

Cena to 110zł
Zdjęcia oczywiście mogę wysłać na maila.

Furażerka w kamuflażu flectarn
Fabrycznie bez tego kolorowego kółeczka na przodzie, długość 30cm. Firmy galex, na metce oznaczona cyfrą "57"
Cena: dyszka

Naszywka "straż graniczna".
Cena 5 zeta

Pokrowiec na broń
nigdy nie zabrany na żadną strzelankę, długi, z taiwanguna. Nylonowa, czarnej barwy. Dłuższa kieszeń długości metra, z kominem umożliwiającym jej przedłużenie. Jedyna wada-od ponad roku leży na szafie i jest strasznie zakurzona.
Cena 75 zł.

AK 47 produkcji GFC (ze stałą kolbą), metal z drewnem
Karabinek ma tak z ponad dwa lata. Strzelany mało-może 5k kulek-liczmy 6 co by się nikt nie czepił. Więcej czasu kolebał mi się na ramieniu na treningach w formie "byle mieć coś w rękach" niż faktycznie używany do strzelania. Wiadomo jak to bywa w związku z tym: liczne obtarcia na drewnie zaniżające jego wartość tylko pod względem wizualnym.
Technicznie - rewelka: stockowo ma coś koło 450fps (miało być 410 ale wyszedł im podkręcony egzemplarz), wbudowany MOSFET, wymieniona gumka hop-siup, wymieniłem też stockową głowicę tłoka bo coś było nie halo, a tera jest jak być powinno :) Po kilku początkowych miesiącach użytkowania wymieniłem też korpus na mocniejszy bo oryginalny pękł. W związku z tym powstała milimetrowa nieszczelność między kolbą a korpusem którą załatałem i pomalowałem-trzyma i się sprawdza. A przy okazji wymiany korpusu dokręciłem szynę "jaskółczy ogon" pod optykę.
Do repliki dochodzi jeszcze pas na ramię, bateria, magazynek, oryginalne pudło, ładowarka.

Podsumowując: karabinek metal+drewno, układem MOSFET, mocniejszym korpusem, szyną pod optykę, drobnymi zmianami w bebechach, stockowo podkręconym mocowo.

Normalnie brałbym z 600, ale w związku że drewno jest porysowane obniżka do 500.
Dla zainteresowanych zdjęcia na maila.

Wszystkie ceny z możliwością negocjacji
Pisać na burnin g@wp.pl <--uwaga na spację
Bader

White Cross: KNJ
Na starym Warriorze od: 0

Powrót do Sprzedam