Vlad napisał(a):zagubiony oddział Red Devils tułający się po okolicy [emot]
Wokash napisał(a):Nie, proszę... dywizja z 10 chłopa z pułkownikiem i 4 majorami i 5 kapitanami to parodia... nie możemy walczyć na jakimś wycinku... skąd ta gigantomania...
pawelo napisał(a):+1 we wz93 do Unique team
Izzy napisał(a):Ktoś ma pożyczyć P-51 albo P-47?
Katana napisał(a): Jakieś zadania dla poszczególnych drużyn?
yamnick napisał(a):Izzy napisał(a):Ktoś ma pożyczyć P-51 albo P-47?
Mam P-47 D-25 w skali 1:72, ale nie pożyczę bo połamiesz
Katana napisał(a):Grzeczne pytanie do Wszystkich Aliantów: czy i kiedy do jasnej anielki wyłoni się dowódca? Jakieś zadania dla poszczególnych drużyn?
Goorock napisał(a):Chciałbym zaapelować do Aliantów. Warto wczuć się w klimat, pozdejmować cirasy i inne kamizelki, żeby poczuć kulki w gorączce ataku zanim Niemcy zaczną celować w bardziej czułe punkty ciała. Wszyscy chcemy tego uniknąć.
<---- czy to już ostateczna wersja, czy jeszcze coś zmieniacie, bo nie ukrywam że chyba padł tu rekord świata. Nie dziwię sie, że nikt nie chce dowodzić aliantami.Ostatnio edytowano 24 lis 2009, o 16:42 przez Nestor, łącznie edytowano 28 razy
Katana napisał(a):Grzeczne pytanie do Wszystkich Aliantów: czy i kiedy do jasnej anielki wyłoni się dowódca? Jakieś zadania dla poszczególnych drużyn?
Wokash napisał(a):Katana napisał(a):Grzeczne pytanie do Wszystkich Aliantów: czy i kiedy do jasnej anielki wyłoni się dowódca? Jakieś zadania dla poszczególnych drużyn?
Nie masz większych problemów... na sobotniej jebance na 160 osób naprawdę nie potrzebujemy sztabu itd...
Goorock napisał(a):60 z nich będą mieli coś a-la sztab ;)
Katana napisał(a):I właśnie dlatego US-i zazwyczaj dostają w dupe. Przez bractwo starszo-wyjadaczo-suber-uber-pro-jestem na warriorze od 2005 roku graczy, którzy w dupie maja reszte graczy z krótszym stażem. jednym słowem FAJNIE.
w niemieckim oflagu (tu mógł być emoticon)Schwarz napisał(a): To gdzie w tym wypadku będzie można sie napić herbaty ciepłej?
Katana napisał(a):I właśnie dlatego US-i zazwyczaj dostają w dupe. Przez bractwo starszo-wyjadaczo-suber-uber-pro-jestem na warriorze od 2005 roku graczy, którzy w dupie maja reszte graczy z krótszym stażem. jednym słowem FAJNIE.
Schwarz napisał(a):Mi sie marzy, żeby te 160 osób w tej samej chwili użyło piro, wszystko jedno czy dymu czy granatów :))))
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości