=st.Bdb= Blizzard Narty Kask Kije =Buty Dalbello=

Przeczytaj regulamin działu - tu najłatwiej dostać bana.

Moderator: Konrad ''Owca''

=st.Bdb= Blizzard Narty Kask Kije =Buty Dalbello=

Postprzez Scrach » 21 gru 2011, o 12:08

Witam,
Mam do sprzedania sprzęt narciarski w bardzo okazyjnej cenie. Zestaw był ze mną może ze 4 razy na stoku:

1. Narty Blizzard X07 IQR (151 cm długości, kolor: czarno-czerwono-białe, promień skrętu 12 m, typ carvingu: All round; wiązania w innowacyjnym systemie szyn, na płycie mieszczą każdy rodzaj i wielkość buta; siła wypięcia DIN 3-10) - stan ślizgów - bdb, wiązań - bdb, laminatu wierzchniego - db

2. Buty Dalbello Proton 8 (rozmiar 275 mm, mój rozmiar stopy 43 - 28 cm, flex 80, 4 klamry z mikroregulacją)
buty są absolutnie doskonałe, bardzo ergonomiczne i wygodne, dałem za nie więcej niż za narty :-)

3. kije Blizzard X0 (proste, kolor: czarno-czerwone, 125 mm długości)

4. kask Blizzard (rozmiar L, kolor szary metalik z wzorem, z możliwością dopięcia ochrony szczęki)

5. gogle Arctica Yakzua (Antifog, kolor szary metalik, kolor szybki: pomarańczowy)

6. pokrowiec na narty Blizzard czarno-czerwono-szary

7. pokrowiec na buty Blizzard czarno-czerwono-szary

Za wszystko zapłaciłem ok. 2100 zł. Sprzedaję za 1000 zł praktycznie nowy sprzęt. Jeśli chcesz mieć dobry sprzęt dla średnio-zaawansowanego narciarza to jest to oferta dla Ciebie.

Zdjęcia tutaj:
http://allegro.pl/st-bdb-blizzard-narty ... 70141.html
o więcej pisz do mnie na: p.bienkowski@o2.pl lub pod nr: 728-328-788

Zapraszam również do negocjacji cenowych...
Scrach

White Cross: Ranger Unit
Na starym Warriorze od: 0

Powrót do Sprzedam