moron napisał(a):Ale parówy xD
Dalej napisał(a):Niektórych rzeczy, drogi młodzieńcze, nie da się wyguglować, tylko życiowe doświadczenie może ci je dać :)
Echelon4 napisał(a):Niech Owca, Flacha, Devil i inni powiedzą lepiej ile dostali za udostępnienie wizerunku na głównym banerze :D.
Python napisał(a):Zdjęcie jest fajne - powinno być w formie slide-show teamów które mają swoje subfora na weekend warriors + jakieś z ogólnych strzelanek z bezteamowcami
Dalej napisał(a):Ten?
Dłubałem żeby zmienić header i testowałem zmiany na tym :)
Fenrir napisał(a):Wiesz Kamil - ja uważam, że powinien być slideshow z tymi samymi modelami co są, ale nago, w wyuzdanych pozach.
Starałem się żeby było po pokemonowemu. Pisałem z zamkniętymi oczami żeby wyszło naturalnie.Tato napisał(a): "Zbanujecke"? "Kocham was, chołpaki!"???? :-O Co to sa CHOŁPAKI? Czyżby kolejny tekst do tekstu miesiąca?! Pisany dla Łukasza zza grobu?
Wydaje mi się ,że intencją autora było właśnie, ...przyciągnąć do ajrsoftu młodych chłopców co lubią ssać kiełbaski:]Aktualny banner ssie kiełbaskę. Nawet dosłownie. :P
Brunner napisał(a):Wydaje mi się ,że intencją autora było właśnie, ...przyciągnąć do ajrsoftu młodych chłopców co lubią ssać kiełbaski:]Aktualny banner ssie kiełbaskę. Nawet dosłownie. :P
Brunner napisał(a):Wydaje mi się ,że intencją autora było właśnie, ...przyciągnąć do ajrsoftu młodych chłopców co lubią ssać kiełbaski:]Aktualny banner ssie kiełbaskę. Nawet dosłownie. :P
Sushi napisał(a):lub chociaż Lonek
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość