Dalej napisał(a):Na tym forum twój awatar musi przedstawiać w rozpoznawalny sposób twoją twarz.
Wokash napisał(a):Znam fora gdzie rozpoznawalny awatar to obowiązek (tu nikt nie musi mieć awatara)... bardzo to dobrze wpływa na kulturę rozmowy... jak się ktoś zamaskuje to myśli że jest anonimowy...
Arafat napisał(a):Wokash napisał(a):Znam fora gdzie rozpoznawalny awatar to obowiązek (tu nikt nie musi mieć awatara)... bardzo to dobrze wpływa na kulturę rozmowy... jak się ktoś zamaskuje to myśli że jest anonimowy...
Bzdura :P
moron napisał(a):Wokash, ja tylko pojechalem Shwarckopowi - do avkow nic nie mam mimo ze oceny sa czasami mocno nieobiektywne, np avek xsasa (na ktory Shwarc zwrocil uwage) jesli sie nie myle to jest juz od dluzszego czasu akceptowany.
Dalej napisał(a):Na tym forum twój awatar musi przedstawiać w rozpoznawalny sposób twoją twarz.
Służy to pomocy w identyfikacji na strzelankach.
thewolfe napisał(a):Nie chcesz pokazywać twarzy bo moze cię ktoś rozpozna, moze tajne słuzby.... to juz jest smieszne. Bo jesli maja na ciebie namiar to IP_, Logi ehhh szkoda gadać. Prawda?
Jantas napisał(a):Przynajmniej w 80% przypadków wiadomo kto zacz właśnie dzięki avatarom z forum. Jeżeli już ktoś ma strasznie niewyraźny to po znakach szczególnych (o których pisał Devil) można określić w czyjego pompona się "czela"![]()
To jest pomocne także w sytuacji, gdy się z kimś o czymś ważnym rozmawiało w realu (albo inszej Biedronce) a się nick'a zapomniało. Ja tak nieraz mam i tylko avatary na forum pomagają mi przypomnieć sobie do kogo mam się odezwać/kto ma się skontaktować ze mną (szczególnie istotne jak się u Was ktoś strzela raz na ruski rok).
Ciebie, drogi Yamnicku, potrafiłam określić z nick'a tylko dzięki avatarowi (tak samo resztę 6th). Sam wiesz, że nieraz są sytuacje, w których nie ma czasu na wymianę uprzejmości i powitanie a głupio tak krzyczeć co chwila "Ej Ty".
P.S. Sama nie mam avatara, ponieważ i tak nikt mnie nie rozpoznawałAle na następnej strzelance oddam aparat i nadrobię zaległości
thewolfe napisał(a):- dzieci i mlodzież ma dysortografię dysinterpunkję i mamusie i tatusie lataja z papierkami i zaswiadczeniami hodujac debili))
Grucha, widzisz co te żarcie robi ci z mózgu? Poza tą bułką i frytkami świat dla ciebie nie istnieje. To tylko kawałeczek pierdolonego ziemniaka, a ty zachowujesz się tak, jakbym krzywdził twoją matkę. ...
thewolfe napisał(a):GunMan@ co oznacza ze rozpoznałes o 3 osoby wiecej niz korzystajac z braku avatara lub avatara przedstawiajacego Jenne Jameson lub Pikaczu. Masz rację ze jesli jest zrobione w "zwyczajowym" mundurku w ktorym wystepujesz ewentualnie w masce która non stop uzywasz to co innego bo to znak szczególny.
Ja w takim razie powinienem uzywać Hello Kitty bo umieszczam to na wszystkim co moje...
thewolfe napisał(a):Nadal nie rozumiem tego oporu w zamieszczaniu swojej facjaty na forum. Czesc ludi obrusza sie jakby ktos im matke zabil gazetą. Wkleje tu cytat.
...powiedział a słowa jego dalsze szumem słownikowych kartek zagłuszone zostały.thewolfe napisał(a):(...)zapanowała epidemia prozopagnozji(...)
Python napisał(a):Droga oszustko, w temacie STALKER jest Twoje zdjecie.
anonim
GunMan napisał(a): i dupa z rozpoznowalności,
Konrad ''Owca'' napisał(a):Mnie tam ludzie poznają nawet w autobusie![]()
I dlatego upieram się przy tezie, że ludzi w naszym środowisku rozpoznaje się po wielu innych rzeczach, ale niekoniecznie po twarzy.
Naprawdę bedę mógł sobie dupę w awka wstawic??
Wiekszą mam od pyska więc będę bardziej rozpoznawalny.
Powrót do O nas, Regulaminy, Zwyczaje itp.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość