[K] LEGO :D

[K] LEGO :D

Postprzez awful » 3 maja 2011, o 15:00

Niekoniecznie zestawy, niekoniecznie kompletne (i tak pogubią albo zniszczą)- klocki w wiadrze też są ok. głównie zwykłe lego, ale duplo również, technixa najmniej chętnie...w obliczu kilku afer związanych z ołowiem w barwnikach - tylko oryginalne.

Jak komuś zalega to chętnie odkupię. rozumiem regulamin, ale ceny tu nie sposób podać :D

pw lub gg 4487449
WANTED: Na janówku posiałem latarkę MTE. Dla uczciwego pełnoletniego znalazcy - flaszka. Dla niepełnoletniego - dogadamy się ;).
Módlmy się do Świętego Antoniego, patrona rzeczy zgubionych, za zgubę naszych wrogów.
awful

White Cross: Czarna Kompania
Na starym Warriorze od: 2007

Re: [K] LEGO :D

Postprzez Bigos » 3 maja 2011, o 15:20

Miesiąc za późno.... Poszło w świat.
Miałem tego tyle ze można by z tego zbudować T-34 w skali 1:1
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Na każdej strzelance mam na sprzedaż granaty grochowe...
GG:2980359
Bigos

White Cross: R.R.T.S.
Na starym Warriorze od: 0

Postprzez Pawelski » 3 maja 2011, o 16:03

Mnie jeszcze troszkę zostało, masz PW :)
Fabricati Diem, PVNC
Pawelski

Postprzez awful » 31 maja 2011, o 12:56

ok, w obliczu kilku nieporozumień:

-na pytania "mam lego ile dasz?" mogę nie odpowiedzieć wcale - bądźcie powazni - jak zareagujesz na pytanie - mam replikę ile dasz? muszę wiedzieć ile i co mniej więcej chociaż, to logiczne. foty mile widziane - ogólne - nie każdy klocek z każdej strony - 1-3 całości wystarczy.
-jak chcesz zarobić na tym (czyt- "sprzedam używane i niekompletne w cenie nowego" - to proponuję pewien serwis transakcyjny i sporo cierpliwości).

Wrzuciłem to ogłoszenie na prośbę kogoś z rodziny - z tego co już zdążyłem zauważyć - jak chcesz się pozbyć i dostać jakąś kasę i mieć z głowy: napisz - jak chcesz zarobić - obfotografuj, podziel na partie i wystawiaj na ww serwisie, czasem warto ;). To nie jest skupowane ani w celach komercyjnych ani tym bardziej kolekcjonerskich.

Z tego miejsca dziękuję tym, z którymi się dogadałem bez problemu :D

A! istnieje możliwość zamiany za różne części do aegów :)
WANTED: Na janówku posiałem latarkę MTE. Dla uczciwego pełnoletniego znalazcy - flaszka. Dla niepełnoletniego - dogadamy się ;).
Módlmy się do Świętego Antoniego, patrona rzeczy zgubionych, za zgubę naszych wrogów.
awful

White Cross: Czarna Kompania

Powrót do Kupię