K: dolny ris m249,magi g17(także nieszczelne)+kilka pierduł

K: dolny ris m249,magi g17(także nieszczelne)+kilka pierduł

Postprzez awful » 15 kwi 2010, o 09:26

-Ris do m249 dolny,(zależy w jakim stanie ale generalnie stówkę dam)

-magi do g17/18 - 2szt - mogą być nieszczelne i porysowane, ale nie połamane. (zależnie od stanu)

-nowy zespół cylindra z komorą hu z emki jg 3generacji - nowy,nowy - jak ktoś tuningował od razu po zakupie to pewnie mu został (minimum- komora górna + dysza z głowicą cylindra, optimum - wszystko do tłoka włącznie).

-kilka pierduł z silnika systema magnum - jak ktoś zajechał/zjarał to truchło mogę chcieć.

-kaburę kydex na pas do g17 + takąż ładownicę na 2 magi glockowe (prawostronną). cena zależy od typu i stanu.

-wtyczkę do gniazda peltor sporrtac - lub kompatybilną - zależy jaka ale 2dychy dam.

- granat do granatnika :D. sztuk 1, obojętnie jaki. bez ściemy - tu cena odegra główną rolę.

cena all zależy od stanu i kompletności.

gg 4487449.
WANTED: Na janówku posiałem latarkę MTE. Dla uczciwego pełnoletniego znalazcy - flaszka. Dla niepełnoletniego - dogadamy się ;).
Módlmy się do Świętego Antoniego, patrona rzeczy zgubionych, za zgubę naszych wrogów.
awful

White Cross: Czarna Kompania
Na starym Warriorze od: 2007

Re: K: dolny ris m249,magi g17(także nieszczelne)+kilka pier

Postprzez awful » 25 cze 2010, o 15:42

c'mon, nikt nie ma nic z tego? :)
WANTED: Na janówku posiałem latarkę MTE. Dla uczciwego pełnoletniego znalazcy - flaszka. Dla niepełnoletniego - dogadamy się ;).
Módlmy się do Świętego Antoniego, patrona rzeczy zgubionych, za zgubę naszych wrogów.
awful

White Cross: Czarna Kompania
Na starym Warriorze od: 2007

Powrót do Kupię