Wielka Morisowa WYPRZ. Zapraszam.

Przeczytaj regulamin działu - tu najłatwiej dostać bana.

Moderator: Konrad ''Owca''

Wielka Morisowa WYPRZ. Zapraszam.

Postprzez Moris » 29 lip 2012, o 12:20

Witam, mam dzisiaj do sprzedania trochę gratów, które mi od jakiegoś czasu zalegają a może ktoś inny zrobi z nich lepszy pożytek.Mam nadzieję, że każdy znajdzie tu coś dla siebie, zatem zaczynamy:

ZDJĘCIA WSZYSTKICH PRZEDMIOTÓW MOGĘ WYSŁAĆ NA MAILA- POPROSZĘ O PW

1. SPRZEDANE

2. Kopia tłumika płomienia "PWS Agressive Compensator". Bez oznaczeń PWS- producent P&J. Stan bardzo dobry. Cena 40 PLN

3. Torba udowa GFC w Coyote Brown obszyta palsami. W środku miejsce na 3 magi. Jedna klamra od pasa udowego zmieniona na czarną (stara pękła) stan bardzo dobry- przybrudzona- wystarczy przeprać. Cena 20 PLN.

4. SPRZEDANE

5. Zawieszenie GENTEX 4pkt. do hełmów MICH- kolor FG. Praktycznie nieużywane- pobrudzone tylko jakąś żółtą farbą (taki wpadł w moje ręce) Tylna poduszka lekko rozpruta- do naprawienia w 5 minut. Rozmiar S więc do dużych hełmów nie podejdzie. Cena 45 PLN.

6. Rękawice HATCH FAST ROPE. Przeznaczone do zjazdów. Rozmiar XL- używane przeze mnie na jednym szkoleniu śmigłowcowym.Ja do zjazdów zakładałem ja na normalne rękawiczki taktyczne. Nie posiadają żadnych uszkodzeń mechanicznych. Cena 60 PLN.

7. SPRZEDANE

8. Sprężyna Guarder M130. Nowa. Cena 50 PLN.

9. SPRZEDANE

10. Okładziny do rękojeści do Colta 1911 MEU firmy ARMY (R27). Plastikowe .Oznaczenia Pachmayr. Nie wiem do czego jeszcze pasują- do Bella nie. Sprzedaję bo w swoim Army mam wymienione na gumowe. Cena 20 PLN za komplet.

11. Zawieszenia taktyczne 2/3pkt. Jedno zielone nylonowe uszkodzone (brak tylnego zaczepu- można dorobić) Cena 15 PLN. Dwa czarne troszkę szersze i z gorsze jakości materiału- po 10 PLN/szt.

12. Różne sprężyny jakie pozostały mi z rozebranych replik. Nie znam stanu i przebiegu- może komuuś się przydadzą- oddam za przysłowiowego browara/szt.

13. muszka do M14 (Cyma) Używana- stan dobry- porysowana- odpryski farby, ale działa i ma sprawne gwinty. Cena 25 PLN

14. SPRZEDANE

15. SPRZEDANE

16. Muszka do M4/M16 wraz z płytką która przytrzymuje okładziny (nie wiem jak to sie fachowo nazywa). Bez pinów- ślady użytkowania dość intensywnego. Cena 10 PLN

17. Montaż na RIS- kopia LaRue Tactical. Oznaczenia M68 CCO. Mozntaż QD do kolimatorów o średnicy 30mm. Lekko podpiłowany od dołu żeby pasował do moich RISów. Stan bardzo dobry. Cena 40 PLN.

18. Skorupa chińska hełmu MICH 2001 (ten wycięty) pomalowany żółto-piaskową farbą (taki dostałem). Bez zawieszenia, komplet poduszek, ale jakieś liche strasznie, śruby chyba gdzieś mam. Może komuś się przyda- raczej na duży baniak. Dość ciężka i gruba skorpupa. Cena 40 PLN.

19. SPRZEDANE

20. Kolba Modstock do M4. Bez tylnej zaślepki i z około 1,5 cm pęknięciem- nie wpływającym na działanie i wygląd. Poza tym kompletna, można zmieścić do niej batkę Nimh 9,6 mini SF. Cena 25 PLN

Wszystkie przedmioty odebrać w Warszawie (np. w Centrum). W przypadku wysyłki należy doliczyć jej koszty (6-8 PLN w zależności od przedmiotu)
Ostatnio edytowano 20 paź 2012, o 15:06 przez Moris, łącznie edytowano 13 razy
Moris

White Cross: 3V
Na starym Warriorze od: 0

Re: Wielka Morisowa WYPRZ. Zapraszam.

Postprzez małpetti » 29 lip 2012, o 13:32

Moris napisał(a):4. Magpule do magazynków, gumowe, używane w bardzo dobrym stanie. 3 szt. do 5,56 mm i 3 szt. 7,62 mm. Cena 10 PLN/szt

jaki kolor?
Obrazek
małpetti

White Cross: STALKERS

Postprzez Moris » 24 sie 2012, o 21:08

Hop siup do góry!
Aktualizacja i nowe graty :)
Moris

Postprzez SOBI2 » 25 sie 2012, o 20:31

poszło pv
SOBI2

Na starym Warriorze od: 2004

Postprzez Moris » 20 paź 2012, o 15:07

Hop do góry- aktualizacja rzeczy sprzedanych.
Moris

Powrót do Sprzedam