Do sprzedania mam "pełną wyprawkę airsoftowca" w raz z repliką karabinu M4 SR16 od [P&J] - sprzedaję jedynie w komplecie ponieważ zależy mi na czasie, nie chce wysprzedawać po jednej rzeczy,
Zacznijmy od początku.
Replika w 100% sprawna, bez ukrytych wad, na gwarancji, serwisowana - zakupiona u krakmanów!
Replika fabrycznie skalowana na 440 - 460 FPS, choć rzeczywista moc może być trochę wyższa ponieważ zmieniona została komora hop up'a (guarder), oraz gumka hop up'a (również guarder)
Repilka została zakupiona 05.01.2012, i ma jeszcze około 7 miesięcy ważnej gwarancji - także bez obaw można z niej strzelać

Replika nie wiele używana, byłem z nią na 3 może 4 strzelankach, wystrzeliła około 3-4 tyś kulek, zadbana i pielęgnowana

Do repliki całkowicie GRATIS dorzucam!
- Mundur Bundeswehr (kombinezon - stan bardzo dobry 170-176 cm) (kupiony kiedyś za około 80zł)
- Kamizelkę taktyczną również Bundeswehr (jak nowa, zero śladów użytkowania, wszystko sprawne) (kupiona kiedyś około 100zł)
- Baterię firefox 1500 mah, 9,6 V (kupiona w raz z repliką za około 90zł)
- Podwyższenie na szynę RIS (kupiłem za około 40 zł)
- Metalową komorę hop-up wraz z gumką
- Szybkoładowarkę do magazynków (pojemność 100 kulek)
- Magazynek Low-Cap od Stayer'a (wymagana smarowania ale od tak, to chyba sprawny)
- Około 1000 kulek które mi zostały
- Wandamke oliv (kupioną za 30zł)
UWAGA ! Cena za komplet spada do 600zł! - za taniej nie sprzedam! Najwyżej zostanie u mnie w domu i wszystko będzie się kurzyć.
Proszę o bardzo szybki kontakt!
Wszystkie modyfikacje przeprowadzone zostały poprzez serwis taiwangun.com, gwarancja w 100% ważna!
Replika sama w sobie zawiera:
* wymieniony i wstawiony, nowiutki (jeszcze nie używany) gearbox
* wymieniona komora hop up, oraz gumka hop up (jak wyżej)
* sprężyna (130 m/s)
* chromowany cylinder o zwiększonej średnicy
* wzmocniona metalowa głowica cylindra (o zwiększonej średnicy przeznaczona do zestawu cichego)
* wzmocniona stożkowa kierunkowa głowica tłoka z łożyskowaniem
* silnik o zwiększonym momencie obrotowym
* wszystkie zębatki są stalowe osadzone na stalowych łożyskach ślizgowych 6mm
* prowadnica sprężyny jest w standardzie wzmocniona(metalowa) wraz z łożyskowaniem, które powoduje łatwiejszą pracę sprężyny)
* niskooporowe okablowanie gearboxa
* Posiadam pudełko oraz pełną dokumentację do repliki
* akumulator 9,6V o poj.1200 mAh (ta która była dołączona do repliki - tzw. standardowa chinka ale bardzo dobrze chodzi)
* chwyt przedni na szynę ris.

Paczka szczegółowych zdjęć dla bardziej zainteresowanych: http://speedy.sh/CTcJb/replika.rar
UWAGA ! Cena za komplet spada do 600zł! - za taniej nie sprzedam! Najwyżej zostanie u mnie w domu i wszystko będzie się kurzyć.
Proszę o bardzo szybki kontakt!
Jeżeli jesteś zainteresowany kupnem proszę o kontakt w tym temacie, PW na forum, a najlepiej telefonicznie 505 577 857.
Dowóz gratis w okolicach Łukowa (do 30km) - jednak jeżeli byś był zainteresowany dowozem osobistym, to za niewielką opłatą (benzynka) dowiozę pod dom (do 100km od Łukowa - Lubelskie)
Pozdrawiam.
P.S
Informacja dla administracji, tym razem obiecuję przestrzegać regulaminu! Przepraszam za moje uprzednie występki :*