[S]laps, aksu, steyr CA, UMP,SR,glock17, plecak DPM i inne

Przeczytaj regulamin działu - tu najłatwiej dostać bana.

Moderator: Konrad ''Owca''

[S]laps, aksu, steyr CA, UMP,SR,glock17, plecak DPM i inne

Postprzez awful » 27 kwi 2012, o 14:23

pozbywam się róznistości:
laptopik compaq, matryca bodajże 14cali, dysk 30gb, procek 1ghz, bateria sprawna - 200zł. Wszystko działa. Wady: jedna taka franca zgubiła zaślepkę obudowy - dokupiłem jak się okazało z innego modelu, więc trzeba było ustabilizować taśmą - trzyma się tak od kilku lat, nie wpływa na nic ;). Odpowiadając na pytania: nie ma wbudowanego wifi(można dokupić kartę). Sprzedaję bo leży nieużywany od 2lat...

AKS74U - pj/cyma - metal+drewno. Prawie wszystko pj (tylko frontset Cymy). Wewnątrz łozyska kulkowe, nowa gumka HU. Super zasięg i skupienie, naprawdę fajnie mi wyszła ta replika nieskromnie mówiąc ;). Jedyna wada- ułamana rączka zamka - pasowac będzie boyi/cyma/pj. cena 350zł (~360fps). W zestawie replika, hicap i batka 8,4.
istnieje możliwość dokupienia baterii 9,6 stick za 40zl oraz metalowych midcapów(nówki)

Steyr aug Classic Army- z zewnątrz dość styrany. Wersja z lunetą, standardowo ułamana rączka przednia. Wymienione kable, wtyczka DX? Cena jak jest: sama replika bez maga: 300zł

UMP DE - 100% stock, wymieniona gumka hu, dorobiony zatrzask komory HU (oryginalnie nie było go wcale sic! ). Bebechy jak nowe - przebieg minimalny. W zestawie replika, mag, pudło i stockowa nieżywa batka. 240zł

SR pj (kolba SF)
po tuningu: Wewnątrz precka, komora HU uszczelniona element, nówki zębatki SHS (przebieg 10- dosłownie dziesięć - kulek), wrzucona spręzyna m130 + bore up. W zestawie replika, 4magi: hicap+3 midy, dodatkowy tłok ze wszystkimi stalowymi zębami, stockowe zębatki(sprawne), batka 9,6. Replika pomalowana przez poprzedniego właściciela (dla zorientowanych - BETSY), Układ doszczelniony na maxa - sprzęt strzela ładnie i daleko. 750zł

Glock17 na co2 i 4,5mm bb umarexa z blowbackiem. Wszystko z nim ok. Jedyny problem z jakim się zetknąłem wynikał z beznadziejności śrucin coperhead (magazynek nie zawsze chce je trzymać-trzeba ładować ostrożnie). Śruciny trzymające wymiar są ok. Super zasięg i niezła frajda ze strzelania. Sprzedaję tylko dlatego że nie mam czasu na wiatrówki. W zestawie wiatrówka z magiem, praktycznie pełna paczka tych badziewnych śrucin i dorzucę nabój co2 na rozruch ;) cena:320zł

Części wymieniam tylko niektóre - mam trochę więcej ;), można pytać.

-Uszczelniona komora HU do emki (2 oringi-od gb i od magazynka, czarne pokrętła) 60zł
-kompletny zestaw bore up do m15 SYSTEMA (przebieg śladowy) 200zł
-precka 455mm SRC? od krakmana 60zł
-zestaw zębatek HIGH speed (minimalne przełożenie) - 80zł (kupiony w czasach jak nie było shs/element, ale firmy nie pamiętam)

-plecak patrolowy DPM: 30zł. wady - odprułem podział poprzeczny komory głównej (to nie wiem czy wada - zyskał na funkcjonalności, zawsze można sobie przyszyć, odprułem tylko z jednej strony) i jeden uszkodzony uchwyt (trzyma się na zipie- od 5 czy 6 lat ;) )
-pas LC2 kontrakt 20zł (powinienem mieć 2 sztuki)
-ładownica olive na glocka w systemie molle - 30zł

wszystko do obejrzenia/odebrania na Tamce. gg 4487449.
Preferowany odbiór osobisty, w przypadku replik przed zakupem mogę rozebrać i pokazać, że w środku jest wszystko tak jak opisane.
Ale uwaga: osoby niepoważne proszone są o pozawracanie głowy komuś innemu.
WANTED: Na janówku posiałem latarkę MTE. Dla uczciwego pełnoletniego znalazcy - flaszka. Dla niepełnoletniego - dogadamy się ;).
Módlmy się do Świętego Antoniego, patrona rzeczy zgubionych, za zgubę naszych wrogów.
awful

White Cross: Czarna Kompania
Na starym Warriorze od: 2007

Powrót do Sprzedam