scar we + 2 magi, magazynek glock 23, msa sordin

Przeczytaj regulamin działu - tu najłatwiej dostać bana.

Moderator: Konrad ''Owca''

scar we + 2 magi, magazynek glock 23, msa sordin

Postprzez Wojtek » 16 mar 2012, o 10:52

sprzedam gazowego scara produkcji WE - WeiTech - wersja open bolt, tan, stock, jestem drugim właścicielem, kupiona od Szpargała - przez niego użyta kilka razu, u mnie jest od jesieni, od tego czasu strzelana tylko koło domu, w zestawie 2 magazynki jeden na co2 i jeden na green gas - co2 sprawny 100% natomiast co do magazynka na green gas - nie wiem - od tego czasu jak replika do mnie doszła nie sprawdzałem, brak gg - preferuję strzelnie na co2, replika smarowana, czyszczona, nie miałem z nią problemów, jest to druga wersja - nie zauwarzyłem urywania kolby jak to było w pierwszych wersjach :mad:
Przebieg repliki od nowości może 1000bbs.
Wizulnie igła, technicznie sprawny.

Cena jaka mnie interesuje to 800zł. Do rozsądnej negocjcji. Sprzedaję ponieważ mam jeszcze 3 inne długie repliki, postanowiłem więc uszczuplić nieco swój mały arsenał, zamierzam kupić kamerkę GoPro - stąd też podjąłem decyzję o sprzedaży repliki :)

Na sprzedaż mam też wygrzebny z szafy magazynek do glocka 23, producent KJW, z tym że zaślepka jest innego producenta. Nie wiem czy magazynek jest sprawny - brak green gasu, wizualnie w świetnym stanie, magazynek używany ostatnio jakieś pół roku temu, wtedy był sprawny i szczelny, jak jest teraz nie mam pojęcia. Cena jaka mnie za niego interesuje to 50zł - wysyłka w cenie.

I ostatnia pozycja...
oryginalne MSA sordin 75303, stan idealny/magazynowy, wersja z mikrofonem typu Bone Conduction - cena jaka mnie interesuje to 800zł do rozsądnej negocjacji.
foto: http://imageshack.us/photo/my-images/836/dsc03536k.jpg/

Kontakt poniżej ;)

Odbiór osobisty odpada ;) Chyba że potencjalnemu kupcowi będzie się chciało wybrać w Pieniny :)
Wojtek

White Cross: SPARTA
Na starym Warriorze od: 2006

Powrót do Sprzedam