Sprzedam przedmioty jak w temacie, troszkę się kurzy i trzeba się pozbyć, wszystko kontraktowe, kontakt na PW, możliwość odbioru w Warszawie zacisze:
1. kamizelka FLC w woodlandzie, wersia zapinana na Fastex-y bez suwaka stan idealny, kontrakt SDS. Cena 60 zł POSZŁA
2. Kamizelka Flak West brytyjska z lat 60, rozmiar Small w kolorze Oliwkowym z gumowymi Patch-ami prostokątnego kształtu przeciwko ześlizgnięciu się kolby, stan kamizelki bardzo dobry, o niebo lepszy niż na fotkach z netu. Dużo wygodniejsza niż jej amerykański odpowiednik. w sieci znalazłem niewiele możliwości zakupu takiego sprzętu a jej ceny zaczynały się od 320 zł, z reguły były w gorszym stanie. Moja cena 200zł
Fota z sieci:
http://lh4.ggpht.com/-C8doll_mWCo/TONam ... G_2577.JPG
3. Cargo w oporządzeniu ALICE wersja zielona z D-ringami do szelek, z grubego wytrzymałego nylonu. Cargo jest praktycznie nowe, kontraktowe, trudne do zdobycia. moja cena to 100 zł lub zamiana na waistpack woodland MOLLE II (kontrakt)
4. Pas LC1 - metalowa sprzączka, pomalowane od nowości klamry, nigdzie nie przytarty, stan idealny mało już pasów w takim stanie, kontrakt bodajże z 1980 roku - cena 30 zł
5. Szelki Y-eki LC-1, sprane ale nieuszkodzone, kontrakt- cena 30 zł