Hej!
Mam do sprzedania:
1. 3x Ładownica na dwa magazynki do M4/M16 Eagle. Kolor: Oliv Drab. Stan: bdb, na rogach przybrudzone olejem silikonowym z magów
Cena: 25 zł za sztukę
ŁADOWNICE M4/M16 EAGLE
2. Ładownica na magazynek pistoletowy Eagle. Kolor: Oliv Drab. Stan: idealny
Cena: 25 zł
ŁADOWNICA PISTOLETOWA EAGLE-1
ŁADOWNICA PISTOLETOWA EAGLE-2
3. Ładownica na granat Eagle. Kolor: Oliv Drab. Stan: idealny
ŁADOWNICA NA GRANAT EAGLE-1
4. Admin Panel, chyba TMC. Kolor: Ranger Green. Stan: idealny
ADMIN PANEL-1
ADMIN PANEL-2
ADMIN PANEL-3
5. Worek zrzutowy/torba zrzutowa mała TMC. Kolor: Coyote Brown. Stan: idealny
Cena: 20 zł
TORBA ZRZUTOWA-1
TORBA ZRZUTOWA-2
TORBA ZRZUTOWA-3
TORBA ZRZUTOWA-4
6. Mały panel administracyjny SAF firmy Flyye. Kolor: Coyote Brown. Stan: idealny
Cena: 30 zł
ADMIN PANEL FLYYE-1
ADMIN PANEL FLYYE-2
7. 5x Ładownica na magazynek do MP7. Szyte na zamówienie. Z czarnego pomalowałem je na CB. Używałem ich jako ładownic CQB, więc klapy nie są pomalowane i nadal są czarne.
Cena: 10 zł za sztukę
ŁADOWNICE MP7-1
ŁADOWNICE MP7-2
8. 1x Ładownica na dwa magazynki M4/M16 uszyta na zamówienie przez Kthulhu. Kolor: Czarny. Materiał: poliester. System molle (25 mm). Stan: bdb, Minimalnie przybrudzona
Cena: 12 zł
LADOWNICE-M4-1
LADOWNICE-M4-2
LADOWNICE-M4-3
9. 1x Ładownica na dwa magazynki M4/M16 uszyta na zamówienie przez Kthulhu. Kolor: Była czarna, ale jest popsikana montaną. Materiał: poliester. System molle (25 mm). Stan: bdb
Cena: 10 zł
LADOWNICE-M4-CB-1
LADOWNICE-M4-CB-2
10. Kieszen na mini radio firmy Miwo-Military Lubliniec. Kolor: Była czarna, popsikana montaną Materiał: poliester. System molle (25 mm). Stan: bdb, minimalnie przybrudzona
Cena: 10 zł
LADOWNICA-RADIO-1
LADOWNICA-RADIO-2
11. Nomexowy kombinezon amerykańskich załóg lotniczych. Kolor: Oliv Stan: bdb, Rozmiar:: 44R, Wymiary: Obwód w klatce piersiowej: 115 cm, dł. rękawa od pachy: 56 cm, dł. nogawki od kroku: 76 cm, dł. całkowita: 160 cm
Cena: 80 zł
KOMBINEZON NOMEX US-1
KOMBINEZON NOMEX US-2
KOMBINEZON NOMEX US-3
12. Granatowy kombinezon. Kupiony z demobilu. Stan: db+, przybrudzony, Wymiary: Obwód w klatce piersiowej: 113 cm, dł. rękawa od pachy: 52 cm, dł. rękawa od ramienia: 64 cm, dł. nogawki od kroku: 76 cm, dł. całkowita: 160 cm
KOMBINEZON GRANATOWY-1
KOMBINEZON GRANATOWY-2
13. Panel Udowy firmy Mil-Tec. Kolor: Czarny. Stan: bdb, przybrudzony
PANEL-1
PANEL-2
14. Chwyt Pistoletowy M4/M16 G&G. Stan: idealny
Cena: 20 zł
CHWYT PISTOLETOWY-1
CHWYT PISTOLETOWY-
15. Chwyt przedni do Mp5 firmy Classic Army. Stan: dobry, porysowany, zęby NIE są ułamane
Cena: 35 zł
CHWYT-MP5-1
CHWYT-MP5-2
CHWYT-MP5-3
16. Czapka patrolówka DPM holenderski, kontrakt. Rozmiar: 56 (obwód głowy). Stan: dobry.
Cena: 15 zł
CZAPKA-DPM1
CZAPKA-DPM2
Link do trzech galerii:
KLIK
KLIK2 KLIK3
Na życzenie mogę zrobić dodatkowe zdjęcia.
Kontakt:
mail: pawel4848@gmail.com
tel: 661155774
GG: 7303673