[S] G&G M14 Veteran po tuningu

Przeczytaj regulamin działu - tu najłatwiej dostać bana.

Moderator: Konrad ''Owca''

[S] G&G M14 Veteran po tuningu

Postprzez StarskiPL » 8 lut 2011, o 22:47

M14 Veteran (prawdziwe orzechowe drewno) głównie na częściach Prometheus'a (zębatki triple torque -450 PLN, tłok - 170 PLN, sprężyna - 70 PLN, lufa precyzyjna -260 PLN itp), z niskooporowym okablowaniem marki G&G (120 PLN) i mosfetem Capri (zero problemu z zacinającym się spustem, czy reakcją na naciśnięcie spustu).
Replikę użytkuję od dwóch lat. Serwisowana była wyłącznie w Capri, zero inwencji własnej.
Karabin posiada jedną drobną wadę - płytkie pęknięcie łoża. Tak go kupiłem. Nie ma to żadnego wpływu na użytkowanie, nie powiększa się, nic się nie rusza, nie skrzypi etc. Po prostu widać je i tyle. Nie będę pisał, że ma 5000k przebiegu bo ma pewnie z 8 razy tyle, ale mogę napisać, że jest bezawaryjny - ostatnich 12 miesięcy normalnego regularnego użytkowania bez awarii. Mimo mocnych części postanowiłem nie nadwyrężać repliki i kupiłem sprężynę dającą 400fps. Przy preclufie o długości 550mm (tak tak, 550mm) replika strzela celnie na spore odległości. Dodatkowo karabin posiada replikę lunety Leupold 4.5-14 x 50 (dobre światło), śrubę pod bipod, skórzany pas firmy Mustang - replika pasa do M1 Garand, używanego również w przypadku M14. Górna pokrywa została wymieniona na metalową G&G (oryginalnie był plastik)
Do karabinu dorzucam baterię G&P 9.6V 3000mAh i hi cap CA (na zdjęciu low cap, którego nie sprzedaję w zestawie).
Wpakowałem w ten karabin sporo kasy (koło 3K) i uwielbiam go ale mój team wywiera na mnie naciski bo M14 nie pasuje do MSOB...

Cena 1999 PLN

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Vivere militare est...
Obrazek
StarskiPL

White Cross: CORE
Na starym Warriorze od: 2008

Re: [S] G&G M14 Veteran po tuningu

Postprzez StarskiPL » 23 lut 2011, o 22:40

Nowa cena!
1399 PLN
Vivere militare est...
Obrazek
StarskiPL

Postprzez cAmper » 24 lut 2011, o 11:35

czego nie robi się dla teamu, taki upust (?) :P....pełen szacun
cAmper

Postprzez StarskiPL » 24 lut 2011, o 12:51

Serce boli, dusza placze ...M'ka wola z oddali jak syrena na skalnym wybrzezu. Bedzie katastrofa dla mojego budzetu.
P.S. prosze, nie piszcie mi takich komentarzy bo sie zaraz porycze, potne i zrezygnuje ze sprzedazy.
To zafunduj sobie psychoterapeutę, ale sentymentalną korespondencję ze współczującymi kolegami prowadź na PW. :-P
Bezduszny Tato

I nie łam 2go punktu regulaminu! Bezduszny i Surowy Tato.
Vivere militare est...
Obrazek
StarskiPL

Powrót do Sprzedam