regulaminowy UP.... niższe ceny...dochodzi auto:
Oddam wielbicielowi marki tanio swoją zabawkę.....nie mam nawet już czasu nim jeździć bo mam inne auta ( w tym służbowe którym jeżdżę za darmo ) a szkoda żeby się marnował.
Silnik 1,5 8V soft turbo ( doładowanie 0,5 BAR , moc około 140KM)
Rocznik 1998r - ostatni oe koreańczyk

Przebieg budy około 120tyś, silnika około 80 tyś km

Opis w miarę aktualny tu:
http://www.polskajazda.pl/Samochody/Daewoo/Lanos/49981Tu wątek na jego temat na PFD:
http://daewooforum.pl/viewtopic.php?t=6 ... sc&start=0Koła niemal nowe....zrobiły może 500km...na nich opony TOYO .
W aucie są dodatkowo fotele nowe SABELT ROAD zamiast tych na zdjęciu, nowe tarcze hamulcowe wiercone i nacinane na przód czekają w bagażniku.
Do zrobienia - wymiana nagrzewnicy - puściła kiedyś , kupiłem nową ale skoro nie jeżdżę nim więc nie miałem okazji zamontować jej, ...wymienić tarcze na nowe z przodu ( dokupić tylko klocki) ew, olej i płyn, fotel nowy kierowcy jest zamontowany a pasażera czeka w folii...na lotce na tylnej szybie odchodzi lakier bezbarwny ( można okleić folią lub pomalować) odkurzyć, umyć, wypolerować i lansować się można za grosze

Auto wymaga trochę uczucia bo powiem szczerze że przez rok stoi w warsztacie i się kurzy....a szkoda... trzeba go więc odświeżyć i pokochać na nowo

Spalanie do 3500obr/min jak w seryjnym lanim....powyżej tych obrotów zaczyna się zabawa

...ostatnio wymieniłem właśnie wszystkie przewody hamulcowe metalowe i elastyczne oraz płyn....
Nie mam czasu na laniego bo grzebię w innych autach....
Myślę że cena za jaką byłbym skłonny oddać jest BARDZO niska biorąc pod uwagę zakres modyfikacji....oddam za koszt kilku wsadzonych gratów a auto dodam GRATIS

...Ten silnik nigdy nie jeździł na LPG i LPG nie jest zamontowane...
Czekam na poważne propozycje i pytania i proszę je kierować najlepiej na GG 5191636. lub tel 501-060-044
Cena jaka mnie wystarczająco usatysfakcjonuje to 6000pln bez nitro,radia i negocjacji
TAK 6000zł !!!!!!!!!!!!!!PS. Lani stoi w warsztacie znajomego i czeka na właściciela, nie jeżdżę nim więc i nie robiłem przeglądu....ubezpieczenie opłacone w czerwcu na pół roku..