Beryla

Przeczytaj regulamin działu - tu najłatwiej dostać bana.

Moderator: Konrad ''Owca''

Beryla

Postprzez grabson » 5 sie 2011, o 11:08

Witam
Wystawiam dzisiaj Kawaszka robionego na beryla. Zacznijmy od tego z czego się składa. Korpus jest stalowy od BOYi. Do niego została przymocowana oryginalna kolba od beryla bardzo solidnie przez człowieka który nie jedną kolbe przymocował. Nakładka rury gazowej jest od tantala, łoże oryginalne beryl.Przedłużkę lufy można by zmienić ale ja nie jestem wybredny. GB CA o przebiegu około 5k kulek. Pracuje świetnie. Stockowa komora i lufa też od CA. Jest to karabin który nie ma żadnych luzów. Leży w dłoni świetnie! Ale jednak jest to berylek do dopracowania. Strzela dobrze jednak są problemy których ja się pozbyć nie umiem. Problem z selektorem. Musiałem rozpiłować wejście na selektor aby w ogóle wszedł. Jednak robią się jaja podczas przełączania trybu ognia. Musi się tym zając człowiek który ma cierpliwość. Suwadło zacina się w pewnym miejscu ale ogólnie da się nim ruszać. Ułamany kawałek rygla. Ale w sumie tutaj plus bo beryl go nie posiada. Brakuje mu chyba jednego pinu przy rurze gazowej. Ale wszystko naprawdę sztywno się trzyma. kable zostały poprowadzone tak aby były. Nie ma rewelacji ale bateryjka pod dekiel wchodzi. Jest to po prostu beryl do dopracowania. Dlatego dam rewelacyjną cenę. Bo jedyne 500zł! Dorzucę magazynek hi-cap i pas trójpunkt. Przypominam, że jest to Beryl robiony na bazie AK stalowych a nie znalowych! Jak go odbiorę to porobię fotki bo po prostu leży na razie u kumpla.

P.S wrzucam jedną fotę podglądową żeby ukazać ogólnie jak wygląda mój berylek

https://picasaweb.google.com/Grabsonias ... 0922360594
grabson

White Cross: Wolna Kompania
Na starym Warriorze od: 2007

Powrót do Sprzedam