graty US woodland, goretex wdl

Przeczytaj regulamin działu - tu najłatwiej dostać bana.

Moderator: Konrad ''Owca''

graty US woodland, goretex wdl

Postprzez Fish413 » 16 maja 2011, o 14:33

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Spodnie Goretex woodland III gen. rozmiar SR
Kupiłem używane jednak stan oceniam na db+, straciły troszkę kolorek i posiadają małą czerwoną plamkę na kroczu? (nie wiem od czego, takie już były)
Oryginalne, kontraktowe. Mogą być troszkę brudne ale nie chce ich prać bo niedawno były impregnowane razem z kurtką.
Nie mają żadnych uszkodzeń. Sprzedaje gdyż są na mnie za małe, istnieje możliwość wymiany za jakieś ładownice do FLC woodland lub waist pack woodland. Każdą propozycje rozpatrzę.

Cena: 70zł

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ochraniacze Alty

Używane ochraniacze na kolana ALTY w cb. Nie mają zniszczeń tylko drobne rysy na skorupach. Są troszkę przybrudzone na ale.... to nie problem.
Sprzedaje komplet za 60 zł, lub wymienię na bijansy woodland mogą być używane jednak oczekuje kompletu kolana i łokcie. Jeżeli masz tylko kolana/łokcie to też sądzę że sie jakoś dogadamy.

Wszystko jest do negocjacji. Możliwe zamiany np; waist pack wdl plus 40 zł za ochraniacze alty lub coś takiego. Zamienić mogę się za naprawdę dużą liczbę sprzętu od replik hełmów po komplety ładownic woodland.

ZDJĘCIA: http://img837.imageshack.us/g/dscn1691c.jpg/

pisać PM lub na email krzysiek413@vp.pl
Ostatnio edytowano 5 cze 2011, o 18:34 przez Fish413, łącznie edytowano 1 raz
Fish413

Na starym Warriorze od: 0

Re: graty US woodland, goretex wdl

Postprzez Fish413 » 29 maja 2011, o 22:16

up!
Fish413

Na starym Warriorze od: 0

Re: graty US woodland, goretex wdl

Postprzez Fish413 » 9 cze 2011, o 15:50