dużo tanich karabinów

Przeczytaj regulamin działu - tu najłatwiej dostać bana.

Moderator: Konrad ''Owca''

dużo tanich karabinów

Postprzez Blacha » 7 cze 2011, o 18:30

sprzęt nie mój - mojego klienta

karabiny nigdy nie były na żadnej strzelance - klient kupował je taśmowo i wieszał na ścianie w garażu - czasami z dzieciakiem strzelał z nich do puszek czy tarcz.
Niestety woził je bez pudełek w bagażniku więc nawet nie tyle mają rysy co takie dziwne wybłyszczenia na lakierze, czasem jakiś odstający element (np. selektor) zarysowany bardziej

w środku pełen stock - czyszczone, konserwowane, baterie cyklowane ( często przynoszone na przeglądy - przewrażliwiony był i nawet trochę piachu jak karabin dostał trafiał do serwisu na czyszczenie)

był to nasz ulubiony klient więc większość karabinków które mu sprzedawałem była dla niego wybierana - czyli z całej partii wybierany najlepszy karabinek specjalnie dla tego klienta
wszystkie karabiny zawierają stockowe baterie - dorzucić mogę też ładowarki - ale mimo że baterie cyklowane i dbane - nadal to stockowe chińskie

KAC PDW - zaj.....sty karabinek w wyjątkowo dobrym wizualnie stanie - zasięg naprawdę zajebisty - wybrany najlepszy z całej dostawy był, minusy- nieoryginalna pucha na baterie - firma AEG (asia electric guns - moim zdaniem lepsze niż boya) - cena 500 pln
(edit - gniazdo jednej śrubki ma wytarty gwint - śruba trzeba owinąć taśmą teflonową bądź wkleić - więc cena zjeżdża do 450 pln)

Kreebs - czyli kałacho-emka - firmy JG
http://gunfire.pl/product-pol-115219398 ... -GUNS.html
lekko powycierana (ale nie porysowana) - realne 430 fpsów i zaj....sty zasięg i silnik

450 pln

g36C JG - firmowane przes ASG - czyli JG po ich kontrolach jakości - lekko wybłyszczony plastik (jakby otarcia czymś miękkim) reszta nówka sztuka

400 pln

MP5 SD6 od cymy - lekkie prawie rysy na body (świecą sie pod światło - farba nie uszkodzona) poza tym nówka sztuka - ponad 400 fps i lufa 6,04 - full metal - ciężka i zajebista (ta najnowsza seria cymy)
450 pln

beta specnaz JG z długim magiem (wafel) trochę porysowana (delikatnie) - 300 pln

m4 APS wersja długa z RISami - porysowana obudowa (to już rysy ale bez przedarcia sie przez farbę) - 300 pln

na koniec moje G36 wersja z przodem oszynowanym (wzorowane na wersję dla KSK)
pierwotnie JG ale w środku zmienione :
lufa stalowa precka 6,03
zębatki
silnik ultra szybki
kable
tłok
sprężyna m130
prowadnica sprężyny
gumka hu

reszty nie pamiętam - zmieniane było sporo - robił ją habib i kermit

stabilne 440 fps - i ROF na tylu fpsach rzędu 20 kulek na sekundę (na lipo 7,4 0 2200 - w komplecie ją daje) - 11,1 bałem sie podpinać

w komplecie dodaje box z mikrofonem (karabin ma gniazdo na magazynki do M4 ale moge zmienić na życzenie)
w komplecie również szyna z optyką - nie jest to chujowa lunetka JG, SRC czy CA - najlepsza optyka jaka widziałem do G36 bijąca na głowe nawet lunetki Aresa.

Karabin pomalowany na zielono-khaki profesjonalnymi farbami
dodatkowo składany dwójnóg i rączka na szynę ris

karabin to moje dziecko składane po kawałeczku i dopieszczane aż stało sie potworem z wyj......nym zasięgiem i ROFem jak w wiertarce udarowej

cena to 800 pln z boxem, optyką i lipolką

https://picasaweb.google.com/piotr.blac ... q_q-vlrgE#

mam jeszcze gazowe mp5K firmy well - praktycznie nówka sztuka bez śladów używania - 180 pln

luneta 6-24 x 40 - wieżyczki typu sniper - chińska ale z doskonała ostroscią (zero zawijania obrazu na krawędziach) i regulowaną paralaxą, wypełniona suchym azotem - jedna z najlepszych chińskich lunet jakie miałem okazje ogladać - 250 pln

luneta bushnell - nówka sztuka - oryginał 3-9x32 (sportsman) - 250 pln - tu reklamować firmy nie trzeba

kolimator "acog" - chiński - stan idealny - 100 pln

interesuje mnie kasa - raczej niezbyt skłonny jestem do wymiany - ale jak coś ciekawego ktoś ma to i zdanie moge zmienić(raczej rosyjski sprzęt bądź gazowy)

kontakt gg 3873608
kom 609 594 997

edit. poprawiono linki - dzięki bigos
Ostatnio edytowano 8 cze 2011, o 16:58 przez Blacha, łącznie edytowano 2 razy
Złoty Medal Gazownika
Obrazek
Złoty Medal Gazownika Na Niebieskiej Podkładce - za przetrwanie ataków niebieskiego dymu
Blacha

White Cross: ASG Fatah
Na starym Warriorze od: 2009

Re: dużo tanich karabinów

Postprzez Bigos » 7 cze 2011, o 18:37

Popraw linki....
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Na każdej strzelance mam na sprzedaż granaty grochowe...
GG:2980359
Bigos

White Cross: R.R.T.S.
Na starym Warriorze od: 0

Re: dużo tanich karabinów

Postprzez spidey5 » 8 cze 2011, o 12:12

Czy ta mp5tka SD6 od cymy posiada EBB ?
"Rejoice, O young man, in thy youth"
Ecclesiastes 11:9
spidey5

Na starym Warriorze od: 0

Powrót do Sprzedam