AKS-74U JG - Sprzedany

Przeczytaj regulamin działu - tu najłatwiej dostać bana.

Moderator: Konrad ''Owca''

AKS-74U JG - Sprzedany

Postprzez micha1989pl » 27 kwi 2011, o 15:06

Witam.
Mam do sprzedania, jak w temacie, AKS-74U z blow backiem firmy JG. Całość poza gumką hop siupa to stock. Gumka wymieniona na guardera o lekkim przebiegu (coś koło 200 kulek).
Sama replika ma minimalny przebieg (do 50-60 kulek). Przód rury gazowej i tłumik płomienia straciły sporo lakieru. Na dole okładziny też jest pokaźny uszczerbek w lakierze. Kolba nie blokuje się ciasno w rozłożonej pozycji, ma lekki, milimetrowy luz.
Prędkość wylotowa na kulkach 0,2 około 410 (w porywach do 414) fps.
W zestawie oczywiście bateria, wycior i magazynek hi-cap w kolorze pomarańczowych wymiocin ;)
Do tego dodaję trzy-komorową ładownicę LWP do AK wraz z trzema magazynkami hi-cap AK 47. Jeden jest Cymy dwa pozostałe to firma "Chińczyk&Chińczyk" ale działają dobrze. W jednym wymieniłem śrubkę mocującą dno (ta którą zastosowałem jest lepsza od orginału najpewniej). Oraz jeden krótki, metalowy magazynek, też hi-cap.

Cały komplet uzbierałem za około 694 zł. Sprzedaję za 520 zł. Cena oczywiście nie jest ostateczna.
Ew zamienię na replikę M4.
Chcętnych proszę o kontakt na PW lub mail m.turyn@gmail.com.
Zdjęcia wysyłam na życzenie.
W Rosji 20 kilometrów to nie odległość, 20 stopni poniżej zera to nie zimno a 20 procent to nie alkohol.
Come to the russian side of force. We have vodka and cookies.
micha1989pl

Na starym Warriorze od: 0

Powrót do Sprzedam