[S] ICS L86A2

Przeczytaj regulamin działu - tu najłatwiej dostać bana.

Moderator: Konrad ''Owca''

[S] ICS L86A2

Postprzez Dud » 14 sty 2011, o 20:35

Witam!
Pozwolę sobie rozpocząć moją obecność na tym forum od motywu bazarowego: trochę z ciężkim sercem wystawiam na sprzedaż moją Elkę od ICSa, kupioną w sklepie MadOnion.
Na początek obrazki (jak komuś nie wystarczą, to mogę natrzaskać więcej):
http://img823.imageshack.us/g/img7536i.jpg/

Cena: 1300 PLN

Dlaczemu?
Zacznijmy może od podstawowej kwestii - czemu się pozbywam tej spluwy? Cóż, jeżeli chodzi o repliki airsoftowe to jestem klinicznym przypadkiem ADHD i co rusz napalam się na nową zabawkę jak świnia na obiery. Spoglądam już łapczywie na kolejną armatę i nie chcę, żeby mi Elka leżała w domu i obrastała kurzem. No, to teraz pora na konkrety.
Konkrety
Info na temat repliki można znaleźć tutaj, wszystko jest stockowe. Spluwa wypracowała u mnie jakieś 3000 kulek, nie więcej. Miałem z nią jeden jedyny feler: przy którymś otwarciu handguarda trzasnął jeden taki dynks (atrapa rury gazowej? Ni cholery nie mam pojęcia), widoczny na zdjęciu numer trzy. Nijak nie wpłynęło to na kulturę pracy repliki, z zewnątrz tego nie widać, a i po otwarciu handguarda trzeba wiedzieć czego się szuka, żeby zauważyć uszkodzenie.
Co w zestawie?
    1. Replika (dwójnóg jest, tylko go odkręciłem) razem z pudłem
    2. Instrukcja i DVD od ICSa
    3. Dwa hi capy od ICSa (są trochę większe niż normalne magi emkowe)
    4. Szyna RIS (18,5 cm) razem ze śrubami mocującymi. Można ją sobie przykręcić na górze, w miejsce szyny fabrycznej
    5. Batka Ni-MH 1100 mAh of Firefoxa. Niepozorna, niemłoda i swoje już przeszła, ale jak dotąd była niezawodna
    6. Na specjalne życzenie mogę zostawić mega nieprofesjonalne i w ogóle nietaktyczne, za to bardzo wygodne oraz trwałe zawieszenie do kałacha. Mam także trzypunktowe zawieszenie od ICSa, które również jestem skłonny dorzucić
    7. Za pewną dopłatą (powiedzmy dwie stówy) mogę dorzucić także taki celownik SUSAT. Lojalnie uprzedzam jednak, że słabo pasuje on na tę replikę - wchodzi, ale strasznie się telepie. Nie wykluczam jednak faktu, iż jestem zwyczajnie za tępy żeby to poprawić
Papierologii (rachunku i gwarancji, na której spluwa powinna jeszcze być) nie ma. Moja kobita wpada czasem w amok sprzątania i wtedy wszystkie świstki leżące pod ręką lądują w jakichś kazamatach, do których słońce nie dociera. Możliwe, że przy którymś wybebeszaniu szaf znajdę wszystko, ale nie radziłbym się na to nastawiać.
Weekendy ostatnio znów mam trochę zawalone i nie bardzo mam kiedy pojawić się na strzelance, tak więc jak ktoś chciałby pomacać spluwę to zapraszam na Żoliborz (pracuję z domu, więc każda godzina mi pasuje).
Dud

Na starym Warriorze od: 0

Re: [S] ICS L86A2

Postprzez Dud » 26 sty 2011, o 19:00

Nowa cena: 1000 PLN
Dud

Postprzez Dud » 1 mar 2011, o 09:16

Podbiję jeszcze raz, choć zainteresowania nie widzę. Cena rzecz jasna do negocjacji.
Dud

Postprzez Dud » 2 mar 2011, o 13:26

Już nieaktualne, temat można zamknąć.
Dud

Powrót do Sprzedam