[S] Ładownice w UCP

Przeczytaj regulamin działu - tu najłatwiej dostać bana.

Moderator: Konrad ''Owca''

[S] Ładownice w UCP

Postprzez Marine » 5 sty 2011, o 15:06

Witam Dzisiaj na sprzedaż leci moja mała kolekcja ładownic w obrzydliwym, do niczego nie pasującym oprócz betonu kamuflażu UCP.

- 3x2 mag pouch, kontrakt, 2x SDS i 1x Michael Bianco. Używane, nie wyglądają jak nowe, ale również nie wyglądają na styrane. 12zł/szt.

- 2x pistol mag pouch, SDS. Stan - jak nowy. 12zł/szt.

- Shingle mag pouch, czyli popularny "panel" na 3 magazynki. Stan - jak nowy. SDS. 20zł.

- 1x Canteen pouch, czyli kieszeń na manierkę. SDS. Stan - jak nowe. 30zł

- Leg Extender, czyli mały panel udowy. Może posłużyć jako weapon cache, panel na ładownice, czy nóż. Coś takiego jak tutaj: http://allegro.pl/pistolman-pocket-set- ... 94397.html (Panel z napisem US). Cena - 15zł.

- Najajnik(Groin protector), ochrona szyji(Yoke and Collar) i ochrona krtani. Wszystkie dodatki są produkcji Point Blank posiadają miękkie wkłady balistyczne z roku 2002. Na wojnę raczej już się nie nadają, ale do rekonstrukcji owszem. Najajnik jest jak nowy, ale ochrona szyi i krtani są przybrudzone (na życzenie wyczyszczę). Owe dodatki oczywiście pasują do kamizelek typu IBA oraz IOTV. Cena za całość - 150zł, i w sumie chciałym to sprzedać jako zestaw.

- Medic pouch, czyli mały zasobnik medyczny produkcji SDS. Coś takiego: http://allegro.pl/kieszen-med-nowa-pock ... 11825.html . Stan - celujący, jak nowy. Zero przybrudzeń, dziurek itp. Cena - 50zł.

Zdjęcia: http://img818.imageshack.us/gal.php?g=img5754p.jpg Na zdjęciach brakuje Medicala, ale gwarantuję głową, że jest on w takim samym stanie jak np. shingle.

Wysyłam paczką tylko powyżej łącznej wartości przedmiotu(-ów) 50zł. Nie mam czasu aby stać w kolejkach banku, aby wypłacić kilka złotych na przesyłkę, gdy bankomat wydaje najmniej 20zł. Nie mam też pieniędzy, aby latać na pocztę z pojedynczym przedmiotem i płacić za przesyłkę (de facto koszty przesyłki są doliczane, ale ta kwestia łączy się z tym co napisałem wcześniej).

Do cen należy doliczyć koszty przesyłki. Wysyłam tylko listem/paczką priorytetową.
Kontakt via PW bądź GG - 6720552
Zachęcam do kupna

pozdrawiam :)
Marine

White Cross: -
Na starym Warriorze od: 2007

Re: [S] Ładownice w UCP

Postprzez Marine » 18 sty 2011, o 23:14

Podbijam, jako że ogłoszenie znajduje się na drugiej stronie.
Z całej listy zostały jedynie ŁADOWNICE NA MAGAZYNKI oraz MEDICAL. Wszystko pozostałe zostało albo sprzedane, albo wycofane z listy. Zapraszam do zakupów, jestem skłonny do niewielkich negocjacji. Zależy mi na szybkiej sprzedaży.

EDIT: W związku z pomyłką (pominięcie ładownic na magazynki, które uznałem za sprzedane a fakt faktem - nie są) i sprzedaniem dodatków do IBA ogłoszenie zostało edytowane. Jest to wersja ostateczna, nic więcej nie dojdzie ani się nie zmieni.
Marine

White Cross: -
Na starym Warriorze od: 2007

Powrót do Sprzedam