G36C g608 JG - Nowe [Sprzedane]

Przeczytaj regulamin działu - tu najłatwiej dostać bana.

Moderator: Konrad ''Owca''

G36C g608 JG - Nowe [Sprzedane]

Postprzez Akizu » 9 lis 2010, o 10:10

Nieaktualne

Witam wszystkich forumowiczów. :D
Moją przygodę z ASG zacząłem ze sporym potknięciem.

Krótko mówiąc nadziałem się na owiany złą sławą sklep airsoftxtreme i niestety nie sprawdziłem wcześniej opinii o tym sklepie i zapłaciłem z góry. Po miesiącu od złożenia zamówienia i wielu nieudanych próbach kontaktu stwierdziłem że tylko wtopiłem kasę i kupiłem inną replikę w taiwangunie. Sklep airsoftxtreme szczerze chciałem już pozwać do sądu ale w końcu przysłali zamówioną replikę. (dokładnie 3 miesiące opóźnienia)
Gwarancji nie mam ponieważ nie dostałem paragonu, a w tym sklepie o cokolwiek się doprosić graniczy z cudem.
W efekcie mam teraz 2 repliki i 1 z nich chciałbym odsprzedać.

Ciekawostka: Na pudełku repliki z airsoftxtreme jest identyczna naklejka importera jak na pudełkach replik z taiwanguna, tylko ze zdrapanymi danymi żeby nie dało się przeczytać. Zgaduję więc że airsoftxtreme kupuje repliki w taiwangunie.

Naklejka na pudełku:
Obrazek

Dla porównania naklejka na pudełku repliki z taiwanguna:
Obrazek

Mam więc do sprzedania replikę G36c - G608 od JG - cena 365zł
Replika jest nowa, przetestowana. (strzela normalnie, hop-up działa i gładko się reguluje)
Jest lekko zadrapana farba na końcu lufy, co widać na zdjęciu. Niestety niema wyciora, nie dostałem go razem z repliką. Sklep zapewnia że wysłał nówkę. Mam potwierdzenie złożenia zamówienia i potwierdzenie przelewu na 12.07.2010 oraz list przewozowy potwierdzający odbiór przesyłki 12.10.2010 (tak... przysłali dokładnie 3 miesiące po złożeniu zamówienia)

+ okularki P&J przezroczyste 8zł (kupione za 16zł w taiwangunie, używane na jednej strzelance, brak śladów używania) - Mam teraz inne które bardziej mi pasują, a te może bardziej się komuś innemu przydadzą.

ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

Możliwy odbiór osobisty/obejrzenie/sprawdzenie w Warszawie niedaleko Dworca Zachodniego.

Nieaktualne
Ostatnio edytowano 13 lis 2010, o 11:55 przez Akizu, łącznie edytowano 1 raz
Akizu

Na starym Warriorze od: 0

Re: G36C g608 JG - Nowe - 365zł

Postprzez Konrad ''Owca'' » 9 lis 2010, o 13:41

Akizu napisał(a):Gwarancji nie mam ponieważ nie dostałem paragonu, a w tym sklepie o cokolwiek się doprosić graniczy z cudem.

Zgłoś ten fakt do Urzędu Skarbowego - dość szybko dostaniesz paragon :)
Nigdy więcej!
Ojciec Terrorysty...
Codziennie wzrasta ilość rzeczy i osób, które mam w dupie...
Obrazek
Konrad ''Owca''
.

White Cross: SGW
Na starym Warriorze od: 2005

Re: G36C g608 JG - Nowe - 365zł

Postprzez Mysiek » 9 lis 2010, o 20:34

Jestem zainteresowany a wiec jakby co czekam na kontakt jak mozemy sie spotkac.
Remember, remember the fifth of November
Gunpowder, treason and plot.
I see no reason, why gunpowder treason
Should ever be forgot.
Mysiek

White Cross: żaden
Na starym Warriorze od: 0

Powrót do Sprzedam