AUG v2 Fantom Pod Topór ! Cena w dół !

Przeczytaj regulamin działu - tu najłatwiej dostać bana.

Moderator: Konrad ''Owca''

AUG v2 Fantom Pod Topór ! Cena w dół !

Postprzez Malkior » 16 wrz 2012, o 18:47

Dzisiaj idzie pod topór moje ulubione AUG vs2 Fantom od JG. Samej repliki przed tuningiem byłem drugim właścicielem. Po dotarciu do mnie przeszła tuning w cytadeli coby osiągnąć 500 fps na kulkach 40.
Mały opis:
Zębatki super shooter
Prowadnica sprężyny element
Sprężyna guarder
tłok super shooter
głowica super shooter
silnik P&J?
lufa precyzyjna 6.01 Madbull
niebieska gumka Madbull
Okablowanie nisko-oporowe.

Replika posiada dosyć rzadki tłumik dedykowany do tej repliki zwany fantom ( taki: http://asgshop.pl/sklep/produkt.php?id=2021 ). Można go skrócić przez odkręcenie przedniego segmentu. Replika ma bardzo dobrą powtarzalność i jest cicha jak na dużą moc ( strzelającemu może się wydawać głośna gdyż trzyma ucho przy gear box'ie właściwie ;) ).

W skład zestawu wchodzi replika, trzy magazynki hi cap firmy classic Army, bateria turnigy ( nie wiem jak się to pisze ) 11,1 o pojemność 1800. Wchodzi idealnie w tył repliki oraz dwójnóg chiński jakiś.
Jeśli chodzi o zdjęcia to odwołuję się do wątku z WW: viewtopic.php?f=29&t=792&start=200#p115018 gdzieś tam będzie mój post ze zdjęciem. Dokładniejsze zdjęcia mogę dostarczyć dla zainteresowanych

Cena: 1000zł
Człowiek zbrojownia.
Malkior

Na starym Warriorze od: 2009

Powrót do Sprzedam