M14 TM

Przeczytaj regulamin działu - tu najłatwiej dostać bana.

Moderator: Konrad ''Owca''

M14 TM

Postprzez BeRRn » 31 lip 2012, o 18:57

Cześć wam!!
Zalega u mnie bardzo zadbany karabin TM M14 oliv, karabin po wymianie bebechów na FTK set Deep Fire ma 400fps, bardzo ładne skupienie oraz praca całego mechanizmu, 5 magazynków LOW CAP, ale mają już swoje lata i przydało by się je wymienić.

M14'kę mam od kilku ładnych lat, ale z racji posiadania saw'a wisi na ścianie już prawie 3.

Nie ma makabrycznego przebiegu, był ze mną na kilku niedzielnych strzelankach, z których się szybko wypisałem, potem same milsimy, gdzie nie zarzuca się przeciwnika worami kompozytu. Po każdej misji czyszczony, a sprężyna pozostawiona w stanie rozprężenia.

Zainteresowanych zapraszam do obejżenia w podkowie leśnej, więcej info i forki na PRV, lub na maila berrnout@gmail.com. Koszt nowej to 1450+450 FTK, niedawno wymieniony został przerywacz pryubu ognia, oraz element suwadła, te dwie rzeczy często się psują w m14'ch tu są nowe, więc posłużą. Cena jak mnie interesuje to 800PLN, sądzę, że to uczciwa cena.
Ostatnio edytowano 1 sie 2012, o 06:42 przez BeRRn, łącznie edytowano 1 raz
Find your fantasy in fire
BeRRn

White Cross: Podkowa
Na starym Warriorze od: 0

Re: M14 TM

Postprzez !Blob! » 31 lip 2012, o 20:21

Regulamin napisał(a):Wewnętrzny regulamin pod-forum "czarny rynek":

1. W treści ogłoszenia musi być umieszczona cena, za którą JESTEŚ GOTÓW daną rzecz sprzedać / do jakiej kwoty chcemy ją kupić / na co chcemy się zamienić.
Ja wiem że chcesz sprzedać jak najdrożej, ale bez podawania ceny wyjdziesz tylko na taniego cwaniaczka.
Tomasz !Blob! Dzierżek
"Dowodem odwagi nie jest umrzeć, lecz żyć" - Vittorio Alfieri
!Blob!

White Cross: FAB
Na starym Warriorze od: 0

Powrót do Sprzedam