Beretta M9A1 Full Metal KJW na CO2+2 magi+gratisy

Przeczytaj regulamin działu - tu najłatwiej dostać bana.

Moderator: Konrad ''Owca''

Beretta M9A1 Full Metal KJW na CO2+2 magi+gratisy

Postprzez Woytek » 2 lip 2012, o 13:21

Dzisiaj pod młotek idzie znana i ceniona Beretta firmy KJW Full Metal. Dlaczego CO2? Argumentów za i przeciw jest wiele. Dla mnie za CO2 przemawiają małe gabaryty gazu przy przenoszeniu w czasie gry no i nieco większy kop. Replika ma w stocku ~350fps - więc spokojnie mieści się granicach nawet gier typu cqb. Przy tej mocy i dodatkowych magazynkach mieszczących aż 23 kulki można jej nawet spokojnie jako broni głównej używać.

Replika jest w pełni sprawna. Posiada nieznaczne zewnętrzne otarcia użytkowe.

W skład zestawu wchodzi:

- Replika Beretta M9A1 Full Metal (CO2) KJW
http://www.asg.com.pl/Beretta_M9A1_Full ... p,2945.php

- 2 dodatkowe magi na CO2 - pierwszy w pełni sprawny drugi mi się zapiaszczył i uszczelka wymaga przeczyszczenia bo puszcza trochę gazu, dlatego też sprzedaję go jako lekko uszkodzony
http://www.asg.com.pl/Magazynek_Beretta ... p,2944.php

- cylinder gazowy został zamieniony na wzmocniony firmy WE(na zdjęciach wersja czarna).

- gumowa głowica tłoka gazowego została wymieniona na wzmocnioną firmy Guarder (zdjęcia). Dodatkowo dodaję drugą zapasową głowicę. Jest to element który ulega zużyciu.

- zamienne okładziny chwytu w wersji taktycznej polepszającej chwyt

Cena: 500zł (oczywiście do ewentualnej negocjacji:))
Do osób zainteresowanych mogę mogę wysłać na maila filmik demonstrujący moją replikę i jej działanie.

GRATISY
- walizeczka idealnie mieszcząca pistolet i 2 dodatkowe magi (zdjęcia)
- wzmocniona sprężyna kurka i zamka frmy King Arms(zdjęcia). Dla tych co lubią większego kopa.
- lufa precyzyjna 6,03mm firmy Prometheus(zdjęcia). Jest to fragment dłuższej lufy którą skracałem u tokarza. Nie zauważyłem pogorszenia celności. Jeżeli ktoś chce to wystarczy zanieść do tokarza z oryginalną lufą z beretty i na pewno koniec tylni dorobi tak co by pasował.
Dodatkowe informacje

Warszawa - możliwy odbiór osobisty albo obejżenie repliki przed kupnem
Załączniki
IMAG0322.jpg
IMAG0322.jpg (204.15 KiB) Przeglądane 1086 razy
IMAG0309.jpg
IMAG0309.jpg (119.85 KiB) Przeglądane 1086 razy
IMAG0283.jpg
IMAG0283.jpg (104.06 KiB) Przeglądane 1086 razy
Woytek

Na starym Warriorze od: 0

Powrót do Sprzedam